Előállította a rendőrség az MTVA-székháznál tüntetőket

2012. december 12. 09:22

Nagy Navarro Balázst és egy másik demonstrálót a III. kerületei rendőrkapitányságra szállították, az intézkedés pontos oka egyelőre nem ismert – írja a Pluszmínusz.

2012. december 12. 09:22

Előállította, és a III. kerületi rendőrkapitányságra szállította az MTVA-székháznál demonstráló Nagy Navarro Balázst és egy másik tüntetőt a rendőrség – írja a Pluszmínusz. Az intézkedés pontos oka még nem ismert, de a demonstrálók kedden kaptak egy határozatot, amely szerint az akció nem számít gyülekezésnek, ezért jogilag nem védett. A rendőrség szerint a tüntetők gyülekezés keretében életvitelszerűen tartózkodtak az MTVA-székház előtt, amit jogszabály tilt. A rendőrség szerint ezen felül a kiüresedett a tüntetés véleménynyilvánítási jellege is.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vaga...
2012. december 15. 22:06
Legalàbb nem lotték ki a szemuket.
Etelközhy Tura Ogmánd
2012. december 12. 19:35
Sem a létező jog, sem annak indokolása, magyarázata nem ismer olyan praktikus, vagy tudományos kategóriát, hogy "SZÖRZÖTT JOG" - mint a dögdíjas Kádár-huszárok pénze. Ezt NÉMELY polgári jogász, ill. közigazgatási jogász MAGÁNVÉLEMÉNYEKÉNT publikálja vagy 120 éve, de sohasem fogadták el.
Next adósság
2012. december 12. 19:35
Hát, ha 35 éves elmúlt, akkor szerzett jogon már az. Hümm
OberEnnsinnen
2012. december 12. 19:35
Nagy Navarró Balázs már nyugdíjas? Vagy mindig éjszakai műszakban dolgozik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!