Nem támogatja a temetkezési díjak emelését a Jobbik

2012. november 28. 09:40

„Az életnél csak a halál lesz drágább” a temetkezési díjak emelése után Budapesten a radikális párt szerint. Ez a korábbi rossz törvények és a fiskális politika következménye – állítja a Jobbik.

2012. november 28. 09:40

Szabó György jobbikos képviselő szerdán a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a költségek eddigi emelkedése méltatlan, és a díjak miatt ma már „nem temetünk, hanem exhumálunk”.

A halottak többet utaznak, mint életükben, mivel a hozzátartozóik ott temetik el őket, ahol kedvezőbbek a tarifák – mondta. Ez a korábbi rossz törvények és a fiskális politika következménye, a szabályozást a Jobbik szerint úgy kell átalakítani, hogy az a valósághoz igazodjon. Hozzátette: kegyeletsértőnek tartják az előterjesztést, ezért nem támogatják.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!