Nem rendezte fogyasztását Kolompár Orbán

2012. november 05. 09:44

Csaknem négyszázezer forintnyi ki nem fizetett italszámlát halmozott fel Kolompár Orbán és családja egy balatonlellei vendéglőben. Az ominózus étteremnek az Országos Roma Önkormányzat is több mint 7 millió forinttal tartozik – írja a Magyar Nemzet.

2012. november 05. 09:44

Milliókkal tartozik az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egy balatonlellei vállalkozónak, aki két évvel ezelőtt étkeztette a roma nyári táborba érkező fiatalokat és az ott dolgozókat. A 7,3 millió forintos adósságot még az ORÖ jogelődje, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) hagyta hátra Kolompár Orbán vezetése alatt – írja a Magyar Nemzet.

Az OCÖ-vel azután bontott szerződést az állam, hogy vállalásuk ellenére nem újították fel az üdülőt, nem hoztak létre roma felnőttképzési központot, és gyerekek helyett politikusokat üdültettek a táborban. 2010 szeptemberében elvették az üdülő haszonbérleti jogát is az OCÖ-től. Az állam emellett visszavonta az étkezésre megítélt 21 millió forintot is, erre hivatkozva nem fizették ki az étkeztetést végző vállalkozót. 

A Magyar Nemzet arról is ír, hogy Kolompár Orbán családjával is sokszor megfordult az ominózus vendéglőben, ám a rendelt söröket nem fizette ki, így közel négyszázezer forintos adósságot halmozott fel.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orbán(c)
2012. november 05. 13:41
Az Orbán név kötelezzzz!!!!!!!Mire is ?találgassatok......
mary
2012. november 05. 12:24
Ez a barom még nem ül a börtöben ?
kukagyerek
2012. november 05. 12:00
"Csaknem négyszázezer forintnyi ki nem fizetett italszámlát halmozott fel Kolompár Orbán" Kifizeti ő, de először tesz még néhány békemenet-kört.
Soma
2012. november 05. 11:32
Milyen érdekes! Nem a cigány gyerekek üdültetésének és a gyerekeket tanítók, nevelők juttatásának összegével tartozik a "nagy hatalmú vezető", hanem a dínom-dánom ellenértékével! Majd gyűjtünk neki! :DDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!