MSZP: Nem veszíthetünk a támogatásokból

2012. november 24. 15:25

A szocialisták szerint Magyarország nem kaphat kevesebb felzárkóztatási forrást a következő uniós költségvetésből, ezért helyeslik hogy a miniszterelnök nemet mondott arra.

2012. november 24. 15:25

Az MSZP szerint Magyarország nem lehet a következő európai uniós költségvetés vesztese, a szocialisták ezért helyeslik, hogy a kormányfő nemet mondott a felzárkóztatási támogatások csökkentésére.

Ezt Mesterházy Attila pártelnök mondta újságíróknak a szocialisták szombati választmányi ülése után. Az MSZP támogatja Orbán Viktornak azt a törekvését, hogy Magyarország a következő években is megkapja a jelenleg járó forrásokat – jelentette ki. Mesterházy Attila ugyanakkor arra kérte a kormányfőt, hogy Matolcsy György gazdasági miniszter helyett ő vezesse a tárgyalásokon a magyar delegációt. „Azt várjuk el a miniszterelnöktől – tekintettel arra, hogy túlnyomó többségben jobboldali kormányok vezetik Európát –, hogy (...) a következő hónapokban járja végig az összes jobboldali kormányfőtársát, és lobbizzon, hogy Magyarország megkapja a felzárkózásához szükséges forrásokat” – közölte.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2012. november 25. 12:46
"MSZP: Nem veszíthetünk a támogatásokból" Ez a kijelentés is késett vagy 3-4 évet..
krisztoforo48
2012. november 25. 07:23
Akkor most Ti is mentek körbenyalni a Sulcot,hogy ne csökkenjen a keret?
Antigoné
2012. november 24. 18:25
Ingyen tanácsok Orbánnak? Sokba kerülne az nekünk! Atillácska! Söpörj csak a saját portátok előtt,van mit ganajászni.
vagabond...
2012. november 24. 18:09
és még mindig vannak olyan agyhalottak, akik az MSZP-re szavaznak?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!