Karácsony „kihúzná a szocik seggéből” az összefogást

2012. november 26. 09:11

Az LMP-s országgyűlési képviselő a Debreceni Egyetem zártkörű rendezvényén azt mondta, „jobban utálom a szocikat, mint a Fideszt”. Karácsony Gergely közölte, „azért támogatta az együttműködést az Együtt 2014-gyel, hogy ne Bajnai Gordon legyen a miniszterelnök” és hogy „kihúzza a szocik seggéből az összefogást”.

2012. november 26. 09:11

Az atv.hu-nak sikerült elérnie az előadás egyik résztvevőjét, aki elmondta, a rendezvényen huszonöten-harmincan vettek részt, többségében egyetemisták, politológushallgatók. Az atv.hu forrása szerint „Karácsony úgy csinált, mint akit kiráz a hideg”, amikor a szocialistákat emlegette.

Az LMP volt frakcióvezetője azzal indokolta az Együtt 2014 támogatását, hogy így megvétózhatják Bajnai Gordon újbóli jelölését a miniszterelnöki posztra. A képviselő később azt is elmondta, azért támogatta az együttműködést, hogy „kihúzzam a szocik seggéből az összefogást”. A fenti mondatok már az előadás alatt kikerültek az internetre, ám az információ visszajutott Karácsonyhoz, így ezt követően óvatosabban fogalmazott.

Karácsony mondatait korábban az Egyenlítő TV osztotta meg Facebook-oldalán.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VVV91
2013. január 24. 22:07
jó lenne, csak nem bízom benne. szerintem csak be akar csapni minket...
devlaci2
2013. január 23. 12:17
politics can be different - they said http://devailacipost.tumblr.com/post/41270582736/lmp-kongresszus-politics-can-be-different-they-said
tatka46
2012. november 26. 15:52
Ez a sutyerák gyerek nem tudja mit beszél,azt hiszem,hogy nem sokára kereshet munkát mert az Lmp szinte biztos,hogy ki esik.Szerencsétlen a szocikat nem szeretni kell,téged sem szeret mindenki de ha leakarod váltani Orbánt bizony beszélni kell velük,még ha nem is szivessen. Habár az az érzésem át mész a Fideszbe.
Next adósság
2012. november 26. 14:44
"Karácsony „kihúzná a szocik seggéből” " A fejét? Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!