BKV-buszon kampányol egy Gyurcsány-Bajnai-szövetség ellen a Békemenet

2012. november 18. 12:29

Megkezdődött a kormánypárti kampány Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc ellen. „Együtt tették tönkre az országot. Ebből már egyszer elég volt. Nem felejtünk” — ez a hirdetés áll egy, a Vasárnapi Hírek által lefényképezett BKV-buszon.

2012. november 18. 12:29

A „Gyurcsány-Bajnai-szövetség” ellen kampányol egy Vasárnapi Hírek által egy BKV-busz hátulján lefényképezett plakát. „Együtt tették tönkre az országot. Ebből már egyszer elég volt. Nem felejtünk” — áll a hirdetésen. A plakátot a bekemenet.hu honlap jegyzi, az azonban nem frissült október 23-a óta.

Az Átlátszó.hu októberi anyagában írt arról, hogy a Békemenetet is szervező Csizmadia László az elnöke a civileknek szánt támogatásokat elosztó Nemzeti Együttműködési Alapnak. A lap úgy tudja, hogy Csizmadia a kormánypárti demonstrációkat a Civil Összefogás Fórum nevű, jogi személyiséggel nem bíró alakulaton keresztül szervezi, a finanszírozást pedig – részben legalábbis – a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány biztosítja.

Bár a civil törvény egyértelműen tiltja, hogy azon szervezetek, amelyek vezetői a NEA döntéshozó testületében tisztviselők, állami támogatást kaphassanak, Csizmadia egy májusi rendezvényen maga büszkélkedett el azzal, hogy a kormány végre támogatja a CÖF–CET-konglomerátumot, és hogy a miniszteri keretből kapott támogatást az általa irányított szervezetekhez kötődő Polgár Portál is, amely nagyban népszerűsítette a Békemenetet.

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2012. november 19. 07:06
mi a picsáért kell negatív kampányolni, nincs miről optimistán beszélni...ez maradt lejáratni a másikat?... semmi köze nincs ennek a békéhez, se itt se ott...
huttinger
2012. november 18. 23:21
Egyébként ez a CÖF kampány nagyon durván kontraproduktív lesz. A fidesz annyira elcseszte ezt a 2 évet, hogy lassan Gyurcsány is meg fog dicsőülni. Főleg, hogy valójában eddig még senki nem tudta megmondani, hogy mely gyurcsányi intézkedés volt az ami az országot elvezette a 2008-es IMF hitel felvételhez.
MérlegElőd
2012. november 18. 22:16
Folytatólagosan hazudoznak. Ha másért nem is, hát azért, mert az ország tönkretételében alapvető szerepet játszott a fidess minél rosszabb nekünk annál jobb ellenzéki aljaskodása. Volt abban minden. Pl. mint utólag kiderült kontár és jellemtelen kormányfői ígéret betartásra, ezzel ország eladósításra ösztökélés (alle Medgyessy esetében). ...vagy éppen ország feljelentgetés, vagy/és a kormány lejáratása tömény és gátlástalan hazudozásokkal, rágalmakkal, aminek köszönhetően az ország érdekeinek érvényesítését gátolták. Ha ez a gátló manőver nem lett volna elég, akkor hazug szociális népszavazásokkal lehetetlenítették el a spórolást. Összességében az mszp harácsolása és a fidesz olthatatlan harácsolás iránti vágya együtt vitte tönk szélére az országot, ahonnan Bajnai és Oszkó zsenije tudta csak kiráncigálni. BAJNAI és Oszkó... ...és akkor ez a komcsi horda mit akar most? A hatalomra hazudozó gyűlöltetése után, a hatalmát megtartani ugyaazokkal a komcsi jellemű hazudozó gyalázkodással, mint ami a jellemükből egyenesen következik. Ezeknek semmi sem drága. Na ennyire nemzeti ez a magát jobboldalinak festett komcs horda.
Next adósság
2012. november 18. 21:16
http://m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/kép/matolcsy-pöttyös-segg.gif A képek közül az a legjobb, ahol Heller elvtársnő, -a novanvózsatos- lehajol és keresi a kilőtt gumilövedék hüvelyét. Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!