Homokot hordanak és almát szednek Gyurcsányék

2012. október 09. 09:05

Az ország „a kormány által leszakadásra ítélt vidékeit” keresik fel többhetes, kedden induló országjárásukon a Demokratikus Koalíció politikusai. A turné első állomásai Tiszaadony és Vásárosnamény lesznek, ahol Gyurcsány Ferenc és Niedermüller Péter homokot lapátolnak, almát szednek, majd egy fodrászüzletbe is ellátogatnak.

2012. október 09. 09:05

Országjárásra indul párttársaival Gyurcsány Ferenc – írja közleményében a Demokratikus Koalíció. „A következő hetekben a Demokratikus Koalíció politikusai - többek között a párt elnöke - , hétköznapjaikat az ország számtalan kistelepülésén, nehéz gondokkal küzdő családok életét megosztva töltik” – fogalmaz a közlemény.

A Demokratikus Koalíció szerint „Magyarországon soha annyian nem éltek nehéz sorban és szegénységben, mint manapság. A rendszerváltás óta soha ennyien nem rekesztődtek ki a jövőből, a társadalomból és a hazából.” „Úgy gondoljuk, muszáj megértenünk a gondjaikat, mindennapi problémáikat, sorsukat, hogy a tapasztalatokat összegezve reális, velük is számoló, bennük is bízó programot alkothassunk 2014-re” – írják.

A többhetes körút során az ország „elveszettnek tűnő, a kormány által leszakadásra ítélt vidékeit” keresik fel a párt politikusai. Kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszaadonyba és Vásárosnaményba látogat Gyurcsány Ferenc pártelnök és Niedermüller Péter alelnök, ahol az atv.hu információi szerint homokot fognak hordani a Tisza partjáról egy játszótérre, majd almát szednek a helybéli emberekkel, végül egy fodrászüzletben tartanak lakossági találkozót.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. október 10. 19:29
http://hvg.hu/itthon/20121010_gyurcsany_orszagjaro_korut
kjkj945
2012. október 09. 17:45
Sajtóhiba van a címben "almát szednek " almát esznek, amit mások leszedtek.
ballada
2012. október 09. 17:28
osztán az alma fák tulajdonosai ovatosan a gyf féle hatalmas segítséggel ,mert náluk az a szokás hogy a tulaj rendesen kifizeti a ledolgozott bért közben gyf szalad feljejenteni,,gyf tanulta a felesége nagyapjátó APRÓ ANTALTÓL mely szintén igy járt el a munkadójával..gyf a tanárát a diák társait besugta ,kirugttra bebörtönöztette ellenzéki csoportot alapított gyf az iskolába aki lehetet magával rántott besugott,,jobb ha elkergetik ezt a besugót nem engedni almát szedni .
ballada
2012. október 09. 17:20
gyf-l minden este a zsebeit kiforgatni mert még az almát is ellopja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!