Bővül a prémium tartalom a szlovák fizetőfal mögött

2012. október 10. 13:16

A szlovákiai Piano Media, az internetes fizetőfal kizárólagos szolgáltatója eddigi tizenegy partnere mellé újabb négy médiummal kötött szerződést. A szolgáltató célja, hogy előfizetőik egyre több tartalomhoz férjenek hozzá, valamint hogy az egyre bővülő tartalom új előfizetőket vonzzon.

2012. október 10. 13:16

A négy új partnernek köszönhetően újabb exkluzív tartalmak, újságcikkek, televíziós műsorok, sajtófotó galériák és új, hirdetésmentes weboldalak is bekerültek a fizetőfal mögé. A Piano Media szerint a bővülő tartalomszolgáltatás új fogyasztói csoportokat hozhat előfizetői körükbe. A szolgáltató cég partnereit azzal biztatta még februárban, a legutóbbi bővítésnél, hogy „remek visszajelzés a kétmillióval több szlovákiai internetfelhasználó, valamint elégedett a befektetések megtérülésével is”. A Piano Media állításait semmilyen bevételi vagy előfizetői statisztikával nem tudta igazolni.

A négy új partner tartalmai csak Szlovákiában kerülnek az előfizetésbe, Lengyelországban és Szlovéniában nem, bár ettől az évtől kezdve mindkét országban a Piano Media üzemelteti az internetes fizetőfalat.

A cég nem csupán a tartalmak bővítésével kíván több előfizetőt szerezni, de egyre több európai országban, és akár a tengeren túl is terjeszkedne.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!