Szakértők: Beszámítható Bándy Kata gyilkosa

2012. augusztus 29. 09:19

Az illetékes igazságügyi szakértők teljes mértékben beszámíthatónak minősítették a Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával gyanúsított P. Lászlót. A gyanúsított a szakértői véleményt tudomásul vette, korábbi vallomásait pedig fenntartja.

2012. augusztus 29. 09:19

Az igazságügyi orvos és pszichológus szakértők azt állapították meg, hogy teljes mértékben beszámítható a Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával gyanúsított P. László – közölte a gyanúsított kirendelt ügyvédje, hozzátéve: védence nagyon súlyos büntetésre számíthat.

Sólymos Sára kifejtette: az igazságügyi orvos és pszichológus szakértők egyértelműen megállapították, hogy P. László „semmiféle beszámítási képességkorlátozásban nem szenved, semmilyen módon nem korlátozott a cselekmény társadalomra való veszélyességének felismerésében, teljes mértékben beszámítható”. A szakértők a bódult állapotot sem állapították meg, még kábítószer-, vagy italfogyasztás sem befolyásolta beszámítási képességét.

Az ügyvéd szerint mindez büntetőjogilag azt jelenti, hogy teljes felelősséggel tartozik a tettéért. A bűncselekmény, melynek elkövetésével gyanúsítják, minősített emberölés, halmazatban a kifosztással. Így P. László nagyon súlyos büntetésre számíthat – mondta Sólymos Sára. A gyanúsított jogi képviselője megjegyezte: védence változatlanul fenntartotta az általa korábban elmondottakat, az orvos szakértői véleményt tudomásul vette.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2012. augusztus 29. 15:30
"Szakértők: Beszámítható Bándy Kata gyilkosa" "[...] szakértők azt állapították meg, hogy teljes mértékben beszámítható a Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával gyanúsított P. László " amíg a bíróság ki nem mondja, addig ugye gyanúsított. másrészt nem vagyok róla meggyőződve, hogy ő a gyilkos; engem az érdekelne, hogy kit fedez, ki helyett fog leülni? mert nem ő a gyilkos, ez biztos.
tevevanegypupu
2012. augusztus 29. 14:47
Meg az sem derult ki, hogy egyedul volt-e vagy sem P. Laszlo.Az eroszakrol felesleges kegyeleti okokbol hallgatni,ha megeroszakoltak Bandy Katat az csak noveli a reszvetet segeny lany irant es meg gyalazatosabba teszi a buntenyt.Mindig egy kis homaly fedi a ciganyok altal elkovetett hasonlo buncselekmenyeket, mig ha magyar kovet el hasonlot, a legaprobb reszleteket is kozlik.
kjkj945
2012. augusztus 29. 14:12
Kiherélik?
oxycoccus
2012. augusztus 29. 14:08
Mi ez a "nagyon súlyos büntetés"? 10 év?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!