Kötcsén nyaraltak Gyurcsány avasi házigazdái

2012. augusztus 01. 08:07

A volt miniszterelnök januárban három napot töltött Marincsákéknál Miskolcon, most ő látta vendégül a családot. Közösen nézték az olimpia megnyitóját, Gyurcsány Ferenc a falunapra és moziba is elvitte Marincsákékat.

2012. augusztus 01. 08:07

Hosszú hétvégét töltött Gyurcsány Ferenc kötcsei nyaralójában a Marincsák család, akikhez januárban három napra költözött a volt miniszterelnök.

Klára, a feleségem hozta el a budapesti pályaudvarról Kötcsére a családot. Bruschettával vártam a vendégeket, amely Rékának, a nagylánynak annyira ízlett, hogy másnap este is készítettem. Grilleztünk, beszélgettünk, voltunk falunapi koncerten és az evangélikus templomban, közösen néztük meg az olimpia nyitóünnepségét is. Lackó, a család nagyfia életében először fürdött a Balatonban – mondta a lapnak a Demokratikus Koalíció elnöke. Végül együtt utaztak vissza a fővárosba, moziba mentek, egy bevásárlóközpontban megebédeltek, majd egy kiállítást is megnéztek.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy az ország volt miniszterelnöke három napig kiszolgálta őket. Ferenc leste minden kívánságunkat, végig ő főzött ránk – fogalmazott a Blikknek Marincsákné.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2012. augusztus 01. 10:24
nahát ezek az Isten tagadó komcsik megtértek ,templomba mentek ,,,ah minden szoci temlomba szalad ha választókat megtéveszteni igyekeznek ,ezt tette óSzili Kata is nyirségben ,azota se volt a nyirségi templomben , szavazatokat gyüjtöt ,mert a hülye nép dávid ibolyára is a szépen öltözékére szavazott sziliné a templomi , ferkónak a táncára , sorolni lehetne tovább ,gyf is a jólétet szimbolizálását mutatta be , közben az ország nyomorgatója.
ballada
2012. augusztus 01. 10:18
Gyf-k a vendégségből haza érve első utjun az aranycsapokkal ellátott fürdőkád melyben parfűmös fürdőt vettek ,mert a proli szagot utálják ,lemossák magukról a multjukat pláne gyf aki gyerekkorában nem ismerte a füdőkádat se.
ballada
2012. augusztus 01. 09:43
Ezek a Marincsákék cigányok? gyf és kájika haza érve a kacsalábójukba nagyot sohajtanak végre a pompa a kényelem ,hiányzott,kis idő mulva elkezdedebek vakarózni , vedégeket szedtek fel a vendégégben mégis ne üres kézzel érjenek haza .Hát hogy micsoda műműjer az egész , ,,,,osztán gyf mit vitt ajándékba?? táncsak nem gázáremelést javaló beszédét ,vagy a táncikálós videdóját ,vagy az anyósa fényképét vagy szavatosság lejáró tésztát ,volt ám dőzsi-habzsi,gumilövedéket, vagy szavazó tábora népszerűsítése kapcsán volt a dinom dánom ,mert ugye a komcsik semmit nem adnak ingyér ,Marincsákéknak a arcocskájuk pirult a nyomorba dötő miniszter most hozzájuk bepofátlankodva teszi veszi magát .Mi értelme volt a látogatásnak ,önmutogatgatás lássátok én ennyire vittem a pártkapcsolatok hazugságok révén ,osztán szó esett e a szakdolgozatról , netán wc papírra irta és annyit is ért?????
Korn
2012. augusztus 01. 09:24
http://www.youtube.com/watch?v=nprJ4VLjPNk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!