Életveszélyes a Puskás Ferenc Stadion?

2012. augusztus 15. 09:43

Egy, az ATV birtokába került hivatalos dokumentum szerint életveszélyes a Puskás Ferenc Stadion és közvetlen környezete, ezért a szakértők szerint azonnal le kellene zárni. Vígh László kormánybiztos szerint azonban ez régi történet, és nincs szó életveszélyről.

2012. augusztus 15. 09:43

„A megerősítő szerkezetek beépítése nélkül a létesítmény nem használható, lezárandó a teljes épület, sőt, a közvetlen közelében sem tartózkodhat senki” – derül ki az ATV birtokába került dokumentumból.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. augusztus 15. 15:18
Az ATV szinte minden műsora ilyen féligazságokra épül,ha ma Índia lenne az ellenfél eszükbe se jutott volna foglalkozni a témával.Megjegyzem a Bánó igen el volt keseredve a hétfői egyenes beszédben a sportolóink és sportvezetőink remek teljesítményének baloldali dicsérete miatt.Baráth Etele,Gallov Rezső,Hegyi Iván nem fukarkodott a dicsérő jelzőkkel.
kodani
2012. augusztus 15. 13:09
Ma a zsidók amit kapnak azt nem teszik zsebre.Holnap tele lesz a sajtó hogy M.o-on mekkora az antiszemitizmus.
neeskens
2012. augusztus 15. 13:07
Tényleg nem azért, de szégyen,hogy Európa köepén egy tízmilliós országnak nincsen tisztességes nemzeti stadionja. Tudom én, hogy pfuj foci, meg ugye hány lélegeztető gépet lehet venni, de azért ez mégis ciki.
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 15. 11:31
Ez a média (ATV)közveszéllyel fenyegetve próbálja távoltartani a magyar szurkolókat az izraelicsapat sikeréért manipulálva a közvélemlényt. Egyébként egy szó sem igaz a riogatás tartalmából. Hajrá magyarok!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!