Douchev-Janics Natasa bronzérmes

2012. augusztus 11. 11:36

Douchev-Janics Natasa bronzérmet nyert a női kajak egyesek 200 méteres versenyszámában.

2012. augusztus 11. 11:36

Douchev-Janics magyar színekben harmadik olimpiáján a hatodik érmét szerezte meg. A futam végeredménye:

1. Lisa Carrington (Új-Zéland): 44.638
2. Inna Oszipenko-Radomszka (Ukrajna): 45.053
3. Douchev-Janics Natasa (Magyarország): 45.128

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2012. augusztus 12. 23:15
Egy evvel szules utan nyert ermet, majd a kovetkezon elso lesz. Es nyilvan csalodott, hiszen minden tehetsege megvan az aranyhoz, ezt mar ugyis bizonyitotta.
drieno
2012. augusztus 12. 10:18
gratula, de azért térjünk már magunkhoz: a 200 sprinttáv, a fiatalok versenye, ide dinamika is kell, ami egy idősebb versenyzőben már nem annyira van meg, ez biológia! kivételes adottságok, munka kellett ahhoz is, hogy egyáltalán harmadik legyen! és az idő múlásával a helyzet nem fog javulni - ahogy a kettesben, egyesben sem tudja ő, hogy miért sírt: mindent megtett, minden feltétel klappolt a felkészülésben, és ennyire volt elég én azt kívánom neki, hogy tudja, érezze, mikor kell abbahagyni, ne tegye ki magát olyan folytatásnak, mint a pólósaink - ez a harmadik olimpiája volt, ami önmagában fantasztikus, ráadásul mindegyiken nyert érmet, az első kettőt megnyerte - mit kívánhat még egy sportoló? így is örökké ragyogó csillag a magyar sport egén, a kajak egyik istennője! ne görcsöljön rá, ne legyen helyezett a futottak még kategóriában, ne úgy legyen vége!
fogd a pénzt és kuss
2012. augusztus 12. 09:22
tetszik nem tetszik bunkó volt én is hallottam. az eredménye tiszteletre méltó de gyökér móson viselkedett ez tény. Kovàcs is csalódott volt de viselkedett..... a neki szurkoló magyaroknak inkább illett volna megköszönni a biztatást. ha jól emlékszem egyébként nem ez volt az elsõ, de én azért szurkoltam neki ha nem is olyan jókedvvel mint a beszólása elõtt.
stalin
2012. augusztus 12. 08:22
Kedves hozzászólók!Mielőtt szátokra vennétek ennek a kiváló sportolónak a nevét, gondoljatok bele, hogy milyen komoly munka áll a teljesítménye hátterében és próbáljatok kijózanodni !!! Mindenki ellenőrizze a saját tevékenységének a hatásfokát és annak függvényében írjon és nyilatkozzon ezen a portálon. "Nemzetem, nem ismerek Rád..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!