Az újságírói munkát is elismerte az állam

2012. augusztus 20. 09:46

Újságírók, műsorvezetők, szerkesztők és fotósok is kitüntetésben részesültek augusztus 20-a alkalmából: Balog Zoltán tisztikeresztet, lovagkeresztet és érdemkeresztet is adott át médiamunkásoknak.

2012. augusztus 20. 09:46

Balog Zoltán Magyar Érdemrend Tisztikereszt kitüntetést adott át Bahget Iskander és Eifert János fotóművészeknek. Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetést kapott Albert Zsuzsa író, rádiószerkesztő, Cséve Magdolna, a Magyar Rádió Archívuma nyugalmazott igazgatója és Perjés Klára, az MTVA Kossuth Rádió Vasárnapi Újság, az Arcvonások és a Történet hangszerelve műsorok vezető szerkesztője. Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült Vojtkó Ferenc, a Debrecen Televízió szerkesztő-riportere.

Magyar állami kitüntetéseket vett át három kárpátaljai magyar közéleti személyiség augusztus 20. alkalmából Ungváron. Az ungvári magyar főkonzulátuson megtartott ünnepségen Bacskai József főkonzul Áder János köztársasági elnök megbízásából Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adott át Kulin Zoltánnak, a Kárpátalja Megyei Állami Televízió és Rádiótársaság vezérigazgató-helyettesnek, a kárpátaljai magyarság életének hiteles bemutatásáért, a magyar nyelvű média működési színvonalának emelése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!