Belső vizsgálat a rendőrségnél a West Balkán-ügy miatt

2012. július 03. 09:57

A Magyar Nemzet értesülései szerint belső vizsgálatot indít a rendőrség azért, hogy kiderítse, hibáztak-e a West Balkán-tragédia idején szolgálatot teljesítő telefonügyeletesek.

2012. július 03. 09:57

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Hatala József, országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el annak kiderítésére, hogy hibáztak-e a West Balkán-tragédia idején szolgálatot teljesítő telefonügyeletesek.

Morvai Krisztina vasárnap tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen a legfőbb ügyésznél, miután az ügy büntetőperének ítélethirdetésekor az indoklásban elhangzott: több fiatal is riasztotta a rendőrséget a kialakult helyzet miatt. A rögzített beszélgetések szerint a telefonügyeletesek nem reagáltak érdemben a segélykérésekre: flegmán válaszoltak és elszabotálták az intézkedést.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. július 03. 11:49
http://www.miep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4041:csurka-istvan-toertenelemhamisitas-nyugat-balkan-atstartolas&catid=40:csurka-istvan-irasa&Itemid=53
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!