Puzsér elhallgat

2012. június 21. 10:13

Őszig, vagy akár év végéig is visszavonul a nyilvánosság elől Puzsér Róbert, az RTL Klub tehetségkutatójának zsűritagja. Mint mondta, azért nem ad interjút a következő időszakokban, mert ő nem bulvárszereplő.

2012. június 21. 10:13

Őszig, vagy akár év végéig is visszavonul a nyilvánosságtól Puzsér Róbert, vagyis a következő időszakban semmilyen médiumnak nem kíván interjút adni – írta a Bors. Az RTL Klub tehetségkutatójának zsűritagja, mint mondta, azért nem ad interjút a következő időszakokban, mert ő nem bulvárszereplő. Puzsér elmondta, a megszerzett nyilvánosságot csak arra akarta használni, hogy felhívja a figyelmet az aktuális problémákra. „Ez egy kampány volt, ami most véget ért. Vége a Csillag születiknek, az RTL klubos munkámnak, valamint az ezzel járó nagy nyilvánosságnak, én pedig megyek vissza a saját kis hazai pályámra” – mondta. Hozzátette: hogy fogadalmát meg tudja-e tartani, attól függ, hogy történik-e valami „eget rengető”.

Puzsér Róbert véleményét ezentúl is közzéteszi majd közösségi oldalán és videoblogján, illetve folytatja közönségtalálkozóit is. Műsora, A hét mesterlövész hamarosan indul az egyik budapesti moziban, ezen kívül pedig két könyvön is dolgozik. Utóbbiak év végén jelenhetnek meg.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2012. június 21. 16:37
Őszig, vagy akár év végéig is visszavonul a nyilvánosság elől azért nem ad interjút a következő időszakokban, mert ő nem bulvárszereplő. akkor eddig az volt, őszig nem az, aztán megint bulvárszereplő lesz. hmmm!
csadtoselemér
2012. június 21. 16:25
Aztakurva! Mi lesz most velünk?????
Soma
2012. június 21. 15:49
Isten segítse útján! Hátha rájön a lényegre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!