Egy szerkesztőség jövőbeli kalandjairól szól az új magyar sorozat

2012. június 11. 14:03

Egy lecsúszott szerkesztőség jövőben játszó kalandját dolgozza fel az új, magyar akció-thriller websorozat, a P13 – A jövő hírnökei. A készítők célja a szórakoztató jellegű magyar filmgyártás újbóli felvirágoztatása, a hazai kultúra pozitív irányba történő elmozdítása.

2012. június 11. 14:03

Lecsúszott egzisztenciák, misztikus események, jövőből érkezett idegen, rejtett szenvedélyek, homályos emlékek és gyilkos indulatok. A P13-as csapat kalandjai rengeteg meglepetést tartogatnak a nézők számára, néhol megdöbbentő,
néhol kacagtató, néhol pedig könnyeket fakasztó őszinteséggel és fordulatokkal – ígérik az új, magyar akció-thriller websorozat készítői. Mint írják, a P13 – A jövő hírnökei célja többek között az internet központú világ lehetőségeit
felhasználva a minőségi, s egyben szórakoztató jellegű magyar filmgyártás újbóli felvirágoztatása, a hazai kultúra pozitív irányba történő elmozdítása.

A történet egy lecsúszott szerkesztőség mindennapjait dolgozza fel, ahol az újságírók életük legborzalmasabb éjszakáját élik át, amikor egy idegen toppan be életükbe, ráadásul a jövőből. A szerkesztőség tagjai elindulnak a hátrahagyott nyomokon, így kezdetét veszi egy hosszú kaland, melynek szerepeit többek között Almási Sándor, Botos Éva, Dolmány Attila, Hábermann Lívia, Király Attila, Makranczi Zalán, és Miller Zoltán alakítják. A készítők ígérete szerint a szakma „színészóriásait” sem kell, azok kilétéről azonban csak később hull le a lepel.

A stábnak az akciójelenetek valósághű rekonstruálásában Szaszkó Olivér segít, aki korábban a Hacktion és a Tűzvonalban című sorozatok forgatásain is közreműködött.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik