Dániel Péter szerint majdnem meglincselték őt

2012. június 15. 14:11

A különféle akcióiról ismert ügyvéd az atv.hu-nak azt mondta, csak a rendőröknek köszönhető, hogy néhány hete nem lincselték meg őt a Liberális Klub előadása alatt. Dániel Péter feljelentést tett az ügyben.

2012. június 15. 14:11

Ismeretlen tettesek ellen büntetőfeljelentést tett csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság, közösség elleni izgatás és közösség tagja elleni, csoportosan elkövetett erőszak kísérletének bűntettei miatt Dániel Péter – írja az atv.hu. Az ügyvéd szerint néhány héttel ezelőtt, a Liberális Klub előadása alatt, az Andrássy úti épület előtti 250-300 fős tüntető tömeg tagjai gyakorlatilag meg akarták őt lincselni.

Az ügyvéd szerint a tömeg antiszemita és rasszista szövegeket, illetve fenyegetéseket skandált és megpróbáltak átjutni a rendőrsorfalon, hogy fizikailag bántalmazhassák őt. Elmondása szerint csak a rendőröknek köszönhető, hogy épségben kijutott a rendezvényről.

Dániel Péter megjegyezte, hogy a különféle felvételek szerint Gaudi-Nagy Tamás, jobbikos képviselő, „mint szervező – teljes szándékegységben a felhergelt tömeggel – vett részt ezen a jogsértő rendezvényen, illetve szervezőként nem szólította fel a résztvevőket a jogsértő, a köznyugalmat súlyosan sértő magatartásuk abbahagyására” – fogalmazott.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kárpát
2012. június 16. 09:27
Először is tudatni kell a nemzettel,hogy ki az ellenség mert a zs1dókról azt hiszik,hogy magyarok.Hazánk alattomos belső ellensége az itt élő zs1dóság.Uralkodnak a magyarság felett és mindent elkövetnek,hogy akadályozzák az ország fejlődését,előrejutását.Magyar vezetők kellenek,meg kell erősíteni a nemzettudatot aztán következhet a nemzet szabadságharca. Senki sem lehet egyben magyar és zsidó mert ez két, egymást kizáró identitásbeli értékrend."Mindegy" hogy ki honnan származtatja magát,tetszik vagy sem le kell tenni a voksot a két identitás közül valamelyik mellé!
Isnyu
2012. június 16. 08:25
Ma itt lesz programja: http://naczivadasz.com/?q=programajanlo
Isnyu
2012. június 16. 08:21
Ideges leszek,és izzad a tenyerem,ha meglátom ezt az embert.
picur3ka
2012. június 15. 22:02
'teljes szándékegységben a felhergelt tömeggel' Az egesz orszag teljes szandekegysegben van egy evszazada arrol, hogy a valagaba kivan benneteket. Comprende, comerade? Az egyetlen kerdes, mer' vagytok eletben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!