Balatoni villák és mátrai üdülők diszkont áron

2012. június 05. 16:44

A PestiSrácok.hu birtokába került KeHi-jelentés szerint a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány korábban rendszeresen értékesített ingatlanokat jóval a valós forgalmi értékük alatt. Többek között balatoni villák és mátraházi üdülők is szerepelnek a felsorolásban.

2012. június 05. 16:44

A PestiSrácok.hu tényfeltáró blog által publikált KeHi-jelentésrészlet alapján a szakszervezeti vagyon felügyeletével megbízott Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány számos esetben jóval az akkori forgalmi értékük alatt vált meg ingatlanoktól. Mint írják, a siófoki villasor egyik, korábban könyvtárként funkcionáló gyöngyszemét 4,5 millióért, egy Balaton-parti telket 4 millióért, a fonyódi-hegy páratlan szépségű villasorának egyik-másik tagját szintén tízmillió forint alatti áron értékesítették. De szerepel a jelentésben a vevő által még a vásárlás évében ötszörös áron továbbadott siófoki szántóföld is.

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aldo Raine hadnagy
2012. június 06. 08:58
A Honvédség most fog megszabadulni sok, feleslegesnek mondott ingatlanától...lehet hogy érdemes lenne utánajárni, kikez kerülnek.
JohnnyFirpo
2012. június 05. 19:47
Aggodalomra semmi ok, budai gyula mindenkit el fog számoltatni az ügyben, pont úgy mint a... Kiket is?
G. Pantyelejevics
2012. június 05. 18:29
Lopnak és lopakodnak ... Na persze ezt most szabad, hisz erre szavazott a "kétharmad". Nekem ne mondja egyik sem, hogy nem! Orbánról pl. 2010 előtt is tudható volt, hogy személyesen igen érintett az ilyen mutyikban.
Gombóc XVI. Artúr
2012. június 05. 17:20
Gondolom a bírósági eljárás hamarosan meg fog kezdődni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!