Túlszárnyalta önmagát a TV2

2012. május 30. 09:37

A Megasztár hatodik szériájának fináléja a TV2 eddigi legnézettebb estéjét hozta mind a teljes lakosság, mind pedig a 18-49 éves tévénézők körében. A négy napos hosszú hétvégén a TV2 ezzel együtt háromszor nyerte el a legnézettebb csatorna címet.

2012. május 30. 09:37

A finálét, vagyis a záró adást nézték legtöbben a TV2-n, már ami a Megasztár szériát illeti; a Radics Gigi győzelmével véget érő showra több mint 2,6 millióan voltak kíváncsiak. A műsor a teljes lakosság körében 37,2 százalékos piaci részesedését ért el. A Megasztár finálénak köszönhetően, a főműsoridőt tekintve a pénteki lett az idei év eddigi legeredményesebb napja mind a teljes lakosság, mind pedig a 18-49 éves tévénézők körében – közölte a csatorna.

A négy napos hosszú hétvégén a TV2 ezzel együtt háromszor nyerte el a legnézettebb csatorna címet. A Jóban Rosszban pénteki epizódjához is csúcs kötődik, illetve a vasárnap esti Moziverzum film, az Indiana Jones is remekelt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!