Puzsér minden RTL-es tiltással szembe megy

2012. május 22. 13:31

Előírják a Csillag születik zsűrijének, mit kritizálhat az egyes fellépésekkel kapcsolatban, és mit nem. Puzsér Róbert azt nyilatkozta: őt nem érdeklik a tiltások, és bár az RTL Klub interjúja megjelenését is letiltotta, ő engedélyezte azt.

2012. május 22. 13:31

Előre rögzítik a Csillag születik zsűritagjainak, mit kritizálhatnak a műsorban, és mit nem – írta hétfőn a Bors. A lap fotóriportere az ezt bizonyító papírlapot is lefényképezte, melyen Mészáros János Elek elődadására vonatkozóan az olvasható: „Mi választottuk ezt a dalt. A hátteret nem lehet kritizálni. A ruhát nem lehet kritizálni. A dalválasztást, a dalt és az eredeti előadót nem lehet kritizálni”.

Kedden a tehetségkutató egy zsűritagja, a folyton kekeckedő Puzsér Róbert a Borsnak úgy nyilatkozott: „mindig oda vannak írva ezek a dolgok, de engem nem érdekel”. Hozzátette: őt csak az érdekli, mi szerepel a szerződésében, és ő ezt a papírt nem írta alá. Egyébként azért adják, hogy ismerjük a zsűrizés sorrendjét, erre használjuk” – magyarázta Puzsér.

A Bors cikke szerint annak megjelenése előtt az RTL Klub megtiltotta Puzsér nyilatkozatának közlését, de Puzsér a csatornának ellentmondva engedélyezte azt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!