Gyurcsányt vádló riporterek: Jellemző, hogy egy politikus így reagál

2012. május 03. 08:02

A Gyurcsány Ferenc szakdolgozatát kutató két riporter a HírTV műsorában beszélt munkájáról.

2012. május 03. 08:02

Losonczi Kata és Rákóczi Péter, a HÍrTV Célpont című műsorának riporterei a csatorna Rájátszás című műsorában arról beszéltek, felváltva dolgoztak Pécsen és Budapesten a feltáró munka során. Elmondták: kezdetben sem remélték, hogy megtalálják Gyurcsány Ferenc szakdolgozatát.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aldo Raine hadnagy
2012. május 04. 18:37
"Hoppá! A Hir TV kocsijába tették a szolgálatok a kábiítószert. Nagyon mocskos módszer! A Hír tévé miért akarta volna lecsukatni a saját riportereit?" Hoppá. Már megint nevedhez méltóan hülye vagy. Nem tettek semmit a Hír Tv kocsijába. A HírTv lefizetett egy bűnözőt, hogy játtsza el, hogy Veresék akarták volna becsempésztetni vele az anyagot, aztán "leleplezik" Vereséket, amikor nem talál a rendőrség semmit. Ott bukott bele a HírTv, hogy hagfelvétel bizonyítja, hogy az egész drogcsempészés módszer az ő ötletük volt, plusz hazudtak, amikor az volt a kérdés, mikor kerültek kapcsolatba a bűnözővel. Már egy hónappal korábban, mint azt állították. Akkor kezdték szervezni a lejáratást. Többször fizettek neki százereket és a sikeres lejáratás estén másfél milliót igértek be (hangfelvétel bizonyítja). Te majom, mindig úgy írsz egy adott dologról, hogy semmit nem tudsz róla?
Krupp Skya
2012. május 04. 18:36
Javitva: Engem nem érdekel, hogy Gyurcsány elvtársék lopott szakdolgozattal vagy annélkűl vonták le 2007-2008-ban a plusz 1,2 millió Forintot adó cimén és nyulták le a közel 10.000.000 Forint nyugdíj- járulék befizetésemet, innentől akár tiszta kitűnővel is végezhetett tőlem Panamába vagy Moszkvába menjenek a picsába a tömegbázisukkal és az itt kukorékoló faszkalappokkal együtt. Szálasinál sem nézték amikor akasztották, hogy másolta e a szakdolgozatát.
JackHárpi
2012. május 04. 18:36
"Hoppá" Hülyeségeket írsz!!!! Hoppá!
Szedlacsek
2012. május 04. 18:36
Hadnagy úr, nyugodjon meg! Most hogy az egyetemen megtalálták (a bemutatottal betű szerint) azonos szakdolgozatot, nyugodtan feladhatja. Szép dolog a hűség, az elkötelezettség és a "baloldali érték", de van egy pont, amikor mindenkinek be kell=ene) látni a valóságot. Mondjuk, ha GYF - ha olyan fantasztikus üzletember - visszahúzna a lopott villából igazgatni a lopott vagyonát és soha senki enm emlegetné neki a lopott diplommunkáéit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!