Dopeman képviselő lenne

2012. május 21. 15:13

A rapper a Tilos Rádió egyik műsorában arról beszélt, azon gondolkozik, hogy két év múlva bejut a parlamentbe. Dopeman függetlenként szeretne tevékenykedni, és saját bevallása szerint egy dolgot tud vállalni, mégpedig azt, hogy négy éven keresztül keményen képviseli majd a nép érdekeit.

2012. május 21. 15:13

Dopeman a Tilos Rádió Bádogdob című műsorában elmondta, éppen azon gondolkozik, hogy két év múlva bejut a parlamentbe. A műsor egy későbbi fázisában arra a kérdésre, mi lesz, ha bekerül a parlamentbe, a rapper azt válaszolt, hogy lesz fix fizetése. Azt még nem tudta megmondani, hogy egyéniben, vagy valamilyen listán szeretne bejutni, azt viszont kiemelte, számára az lenne a legjobb, ha független képviselőként tevékenykedhetne. Ígérete szerint négy éven keresztül folyamatosan interpellálna, ha valamilyen igazságtalanságot érzékel. Mint mondta, nem hazudik önzetlenséget, de egy dolgot tud vállalni, hogy négy éven keresztül keményen képviseli majd a nép érdekeit.

A rapper beszélt alternatív köztársasági elnöki tisztségéről és a Millához fűződő viszonyáról is. Elmondta, hogy nem túlságosan szoros az együttműködése a szervezettel, de ez érthető, hiszen még a Milla sem nagyon tud mit kezdeni az ő karakterével. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy szimpatizál a szervezettel, hasznosnak tartja, ugyanakkor úgy véli, hogy lassan a panaszok megfogalmazásán túl alternatívát is kellene mutatni. Szerinte ezen már dolgoznak az illetékesek.

Egyebek mellett beszélt arról is, hogy az a baja a liberálisokkal, hogy „mindent megengedőek”, de ha valaki a mindent megengedést kritizálja, az már nem tetszik nekik. Ezzel szemben viszont szerinte az igazi liberálisoknak a mindent megengedés kritizálása is tetszik. Kifejtette azt is, hogy mi baja van a szélsőjobboldaliakkal.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Blasio23
2012. május 22. 09:22
Vannak jó meglátásai és ennek a 3:29-es kis klippnek minden szava igaz : http://www.youtube.com/watch?v=XuY5sthqYiI de ettől függetlenül nem való ő képviselőnek. Trágár stílusával én magam sem tudok azonosulni. orbánnak, gyurcsánynak és többi tolvajnak sokkal több kínos perce lenne a parlamentben az egyszer biztos :)
Hajdú Sógor
2012. május 21. 21:37
Pár éve Száva Vincét dobták be a köztudatba, mint miniszterjelöltet.
Hajdú Sógor
2012. május 21. 21:34
Márne? Volt nekünk péklegényünk, cipőfelsőrészkészitőnk, cselédfattyúnk, meg mindenféle szar.
kamasuka
2012. május 21. 21:05
"négy éven keresztül folyamatosan interpellálna" Itt buktál is faszikám, mert ahhoz meg kéne tanulni írni és olvasni is. Na igen! Lopni tud, gondolta megy is politikusnak ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!