Újabb kormányzati portált tört fel az Anonymous

2012. április 09. 13:05

A hackerek feltörték a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal honlapját, a hivatal egyébként a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek egészségügyi, szociális és foglalkozási rehabilitációjával foglalkozik.

2012. április 09. 13:05

Az Index szerint a friss hírek között lehetett olvasni a hackerek üzenetét, mely szerint: „Számítunk nektek ,amikor szavazunk, számítunk, amikor adózunk és számítunk, amikor vétkezünk. De nem számítunk többé, amikor nekünk van szükségünk rátok. A szociális háló nem minket szolgál, a rendszer szolgája." Az üzenetet az Anonymous-közösségen belül működő P@n0ns3c hackercsoport két tagja szignálta, sh@kty és r0ll3r névvel. A hivatal oldala jelenleg le van kapcsolva.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2012. április 09. 22:13
Az üzenetből lehetne azt is következtetni, hogy maguk is itt nyilvántartottak esetleg.
Feyszáll
2012. április 09. 20:10
Interkommunista férgek.
krisztoforo48
2012. április 09. 18:09
Ezeknek a dolgoknak szerintem jelzés értéke van itthon is és külföldön is.Biztosan tudtok róla,hogy nem csak nálunk voltak ilyen akciók.Ezért írtam az ACTA-ról,és nem a hivatal,hanem az Anonymus miatt.A jelzés az én értelmezésemben pedig az,hogy hagyják békén az internetes "társadalmat",mert nincs olyan rendszer,amit nem lehetne feltörni és megbénítani.Amikor először jött a hír az ACTA-ról,pontosan azt írtam le,hogy ez fog következni/mármint, amit a britek akarnak/.Sajnos úgy néz ki,hogy bejön a tippem,bár Ők legalább nyíltan kimondták.Nincs olyan kormány a földön,amelyik nem él vissza a hatalmával,ha hagyják!Röviden ennyi a véleményem.
raoul renier
2012. április 09. 16:54
"Az áldozat a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal, ami a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek egészségügyi, szociális és foglalkozási rehabilitációjával foglalkozik." "A magyar Anonymous ezt a Facebook-oldalán a "Bedöntve! A forradalom elkezdődött!" üzenettel, illetve a tango down kifejezéssel kommentálta..." Hogy tessék? Hogy mi van? Forradalom? Mert feltörték egy huszadrangú kormányhivatal portálját, ami a légynek sem árt, és néha még hasznos is? Vagy mert illegálisan bespájzolták egy csomó szerencsétlen fogyatékos adatait? Könyörgöm, cibálja már ki valaki ezt a sok önmagától eltelt nyálverő kis taknyost a számítógép mögül, és pofozza ki a fejükből a tömény hülyeséget!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!