Kulcsi tragédia: javult a sérültek állapota

2012. április 07. 12:15

Több műtétet követően jobb állapotban van a kulcsi ámokfutó által péntek délelőtt megtámadott két sebesült - derült ki az áldozatokat kezelő kórházak vezetőinek nyilatkozataiból.

2012. április 07. 12:15

A műtéteket követően jobb állapotban van a Fejér megyei Kulcson péntek délelőtt történt családi tragédia három sérültje közül kettő, azok, akiket Székesfehérvárra és Dunaújvárosba szállítottak – tájékoztatták az intézmények ügyeletvezetői szombaton az MTI-t.

 
Répásy György, a Fejér Megyei Szent György Kórház ügyeletvezetője elmondta, az 57 éves férfi a kézsebészeti részlegen fekszik, állapota jó.
 
Gyöngyösi Pál, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház ügyeletvezetője az MTI érdeklődésére elmondta, a tettes nővére túl van az életveszélyen a két és félórás műtétet követően. Számos súlyos, mély – inakat és izmokat érintő - vágott és szúrt sebbel került a traumatológiára, a lábán, hónaljban, fején voltak sérülések. Védekezésre utaló vágott sebei voltak a karján, amelyek nyílt töréseket is eredményeztek. További, helyreállító műtétekre is szüksége lesz az inak esetében.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!