Fiatalokkal forgatna székely komédiát Fábry

2012. április 04. 11:57

Saját ötlete, egy székely szituációs komédia megvalósítására keres fiatalokból álló stábot Fábry Sándor. A showmannek saját műsora mellett nincs alkalma új produkcióba kezdeni, de a Borsnak elmondta, tehetséges ifjakat szívesen felkarolna.

2012. április 04. 11:57

A korábbinál könnyebb helyzetben van Fábry Sándor, a köztelevíziónál ugyanis nem kell kikérnie felettesei hozzájárulását a műsorába meghívott vendégek személyét illetően – ellentétben a korábbi munkáltatójánál, az RTL Klubnál bevett gyakorlattal. „Érintőlegesen egyeztetek az illetékessel, de eddig még nem adódott ebből probléma. Amíg a közszolgálatiság alapelveit betartom, gyakorlatilag ízlésem szerint hívhatom a vendégeket. Nagy György pedig még nem kérte, hogy valakivel feltétlenül beszélgessek, de úgy hiszem, ez nem lenne akadály – mondta a showman a Borsnak. Az m1 profilja mellett talán ez is oka lehet annak, hogy mióta a show új csatornára költözött, Benkő Dánielt leszámítva nem akadt celeb beszélgetőpartnere. Fábry a Borssal közölte: a statisztikai adatok javítása érdekében nem hajlandó hirtelen feltűnt sztárokat meghívni. 

A műsorvezető a lapnak arról is beszélt, hogy rajong a tehetségkutatókért, és amikor csak teheti, belenéz az adásokba. A korábban a Csillag születik zsűritagjaként is szerepet vállaló Fábry kijelentette: egy-egy tehetséges versenyzőt szívesen látna showjában. Közölte továbbá, hogy a most zajló média OKTV, vagyis a középiskolásoknak kiírt szakmai verseny győztese biztosan részt vesz majd egy adás felvételén.

Bár a műsorvezető maga is gyártja az újabb műsorötleteket, saját showja mellett egyelőre nincs ideje másba kezdeni. Ezzel kapcsolatban megjegyezte: szívesen átadná a stafétát fiataloknak, például Majkának, akit tehetségesnek tart. „Talán ő az egyetlen valósághős, aki élt a hirtelen jött hírnévvel; de van ötletem egy székely szituációs komédiára is” – mondta, hozzátéve: amennyiben egy fiatal filmes stáb megvalósítja, szívesen segít.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!