Eltűnt Gyurcsány szakdolgozata

2012. április 05. 14:41

Megvannak az intézeti könyvtárban a az 1984-ben végzett technika, illetve biológia szakos tanárok munkái, Gyurcsány Ferencé azonban hiányzik közülük. A Természettudományi Kar dékánja elmondta, a katalógus szerint létezett a dolgozat, de azt nem tudni, hogy mikor tűnt el.

2012. április 05. 14:41

A Pécsi Újság ismét megkereste a Pécsi Tudományegyetemet Gyurcsány Ferenc szakdolgozatával kapcsolatban. A Természettudományi Kar dékánja, Dr. Geresdi István csütörtökön arról tájékoztatta a portált, hogy az intézeti könyvtárban megvannak az 1984-ben végzett technika, illetve biológia szakos tanárok diplomamunkái, de Gyurcsányé hiányzik közülük. Geresdi elmondta, hogy a volt kormányfő szakdolgozatát hosszasan keresték, de nem találták meg. Mivel esély sincs rá, hogy meglesz, ezért leállította a keresést. A professzor a Pécsi Újság kérdésére elmondta, hogy a katalógus szerint a szakdolgozat bekerült a biológia tanszékre, tehát létezett és megvolt. Hogy mikor tűnt el, azt viszont nem tudni.

A Demokratikus Koalíció szóvivője korábban az Indexnek azt nyilatkozta, hogy „A szakdolgozatok példányai Gyurcsány Ferenc birtokában vannak, de egyetemi évei óta már hatszor költözött, és még mindig vannak olyan könyvei, amik Pécs óta dobozban vannak. Azaz, a szakdolgozatokat elő tudja keríteni, de ez hetekig is eltarthat.” Gyurcsány Ferenc a Facebookon pedig közzé tette pécsi leckekönyveinek fotóit. Eszerint a volt miniszterelnök „A Balaton-felvidék szőlészete és borászata” címmel írt szakdolgozatot.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bisque Béla
2012. április 06. 13:16
Na de Pikkpakk elvtárs! Miféle pártidegen megnyílvánulás ez? Természetesen mindenkire vonatkozik. Én a balosokkal szemben a jobbos férgektől is iszonyodom, míg a balosférgek nem ennyire finnyásak, ha elvtársukról van szó. Jobboséknál nem ismeretlen az etika, ha buknak, felállnak és veszik a kalapjukat. Balosoknál tudnál erre példát mondani? Nem hiszem. Már nem emlékszem ki volt az a B-betűs Orbán miniszter, aki Ordacsehinél letarolta a figyelmetlenül balra kanyarodó Trabist a szirénázó szolgálati Ajudival? De a Trabis meghótta magát és bár vétlen volt a Miniszter lemondott. Horn a saját felvezető rendőrjeit gázolta halálra, meg egyszer leszorította a terrorista gyanús pótkocsit, minden esetben a másik fél volt a hibás és a klerikális reakció. Schmitt lemondott, mert plagizált, Gyurcsány, Bajnai, Megyó, lopott csalt, hazudott, megbuktak, de sosem mondtak le. Van még kérdés elvtársam?! Úgy látom a vodka reszetelte az alapszervi memóriádat! :))) Nyugi! Nem ez a harc lesz a végső!
Bisque Béla
2012. április 06. 00:49
Hát kedves elvtársak! Mi mondtuk, hogy a csesztetésnek ez is lehet egy kimenetele.Hirtelen elkezdenek eltűnedezni a diplomamunkák, mint a 6-os kartonok. Az a rész már rég ki van "pucolva", de ez a sok költözős komcsi, ez egyszerűen nem képes rendben tartani a dolgait. Akkor hogy akar rendben tartani egy országot? Ez a debil gázlómadár elhagyta a 3-as földrajz-technika-fekvőtámasz-tanári diplomáját. Képzelem, az Ágh Attila által reprezentált Közgázon mekkorát domboríthatott ez a kretén?! Oda is mentek a piros telefonok, hogy jön a balfasz, tessék átengedni!! Pártérdek.Elő a diplomákkal elvtársak! Ti ráztátok meg a pofonosfát, nézzük meg mi esik le róla?! Hopp egy Gyurcsány! Névsorolvasás! Bajnai, Megyó, Drazsé, Demszky,Heller, Konrád, Bolgár, Botka, Litván, Mandúr, Tóbiás,Újhülye,Mesterházy, Nyakó elvtárs!!! Elő a farbával! Ti akartátok! Hulljon a férgese!
imres
2012. április 05. 20:07
A rendszerváltáskor és a Kulcsár ügy idején ezerrel működött az ország összes iratmegsemmisítője. Megsemmisíteni iratot - ahhoz már értenek a szocik. Most más, ennél sokkal nehezebb feladat előtt áll a tények hamisításával megbízott brigád. Iratokat kell gyártani. Lehetőleg hihetőt. :)
imres
2012. április 05. 19:42
Részlet az önéletrajzából: "1984-től a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karára járt, 1990-ben szerzett diplomát." Azért ne feledjük, hogy amiről most szó van, az csak a főiskolai diplomamunka. A Janus Pannonius Egyetemen szerzett közgazdász oklevélhez benyújtott diplomamunkája még nem került terítékre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!