Ijedtségből gyilkolt, állítja az orvvadász

2012. április 04. 10:00

A Blikk úgy tudja, P. Márió orvvadász ijedtséggel indokolta, hogy rálőtt a vadőrre és elvágta a vele lévő férfi torkát.

2012. április 04. 10:00

A Blikk szerint bár részletes vallomást tett P. Márió, ugyanakkor azt állítja, hogy sok mindenre nem emlékszik. Nem tudni azt sem, milyen indítékból lőtt rá, majd vágta el a torkát Balogh Lászlónak, illetve lőtte hátba a menekülni próbáló L. Zoltán vadőrt. Már csak azért sem, mert az orvvadász előző éjszaka lőtte le az őzeket, másnak már csak visszament az elrejtett tetemekért. Állítólag nem volt nála puska sem, csak a pisztoly, amivel végül rálőtt áldozataira. Így nem is tudták volna rábizonyítani, hogy ő ölte le az állatokat.

A lap úgy tudja, hogy P. Márió azzal magyarázta tettét, hogy megijedt a vadőr és a vele lévő férfi fellépésétől. Bár a Blikk korábban azt írta, hogy miután összetalálkoztak az orvvadásszal, a két férfi üldözni kezdte őt, ám most a lapban az olvasható, hogy állítólag a vérengzés helyén csak P. Márió autójának nyomait találták meg, nincsenek üldözésre utaló jelek. Az orvvadász vallomása szerint pánikba esett, összetalálkozott a vadőrrel és barátjával, akik kérdőre vonták. P. Márió emlékei szerint Balogh még azelőtt telefonált a rendőrségnek, hogy hasba lőtte volna őt. A gyanúsított nem tudta felidézni, hogy L. Zoltánnal mi történt, állítása szerint ő nem lőtte hátba a vadőrt.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2012. április 04. 13:37
Kötelet neki!
Valandil
2012. április 04. 11:42
Ijedtében még elvágta a torkát a földön fekvőnek, persze. Hiányoltam: -Az is lehet, hogy ott sem voltam. ... -Valahol felsír egy gyerek.
Honfi-fi
2012. április 04. 11:39
Remélem, majd a bíró meg ijedtségből ad neki 40 év ténylegeset.
P.A.
2012. április 04. 11:12
Hidegvérű gyilkos. Remélem örökre lecsukják. P.Márió? Szép neve van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!