A Széll Kálmán Terv 2.0 ellen tüntet a Jobbik

2012. április 30. 19:05

A Jobbik május 12-én demonstrációt szervez a Széll Kálmán Terv 2.0 ellen, mivel az Vona Gábor szerint sokkoló megszorításokat tartalmaz.

2012. április 30. 19:05

Demonstrációt tart a Széll Kálmán Terv 2.0 ellen a Jobbik május 12-én – közölte az MTI-vel hétfőn Vona Gábor, a párt elnök-frakcióvezetője. A politikus elmondta: miközben az ország kiszolgáltatottá vált, a mindennapok része lett, hogy „emberek veszítik el a munkahelyeiket, a jövőjüket, a gyermekeik továbbtanulásának a lehetőségét, (...) külön sokkoló a Széll Kálmán Terv 2.0, ami az idén 150, jövőre pedig 600 milliárd forintos megszorítást irányoz elő.

A parlamenti ellenzéki párt ezért a Széll Kálmán Terv 2.0 elleni tiltakozásul a jövő szombaton nagyszabású demonstrációt tart Budapesten. A rendezvény pontos helyszínét csak később jelentik be, a demonstrációra a pártelnök közlése szerint mindenkit várnak, aki szerint nem teljesültek a kormány ígéretei, nem történt meg az elszámoltatás, aki szerint „nem tettek két hét alatt rendet és nem teremtettek egymillió munkahelyet”.Elegünk van a megszorításokból és a megszorítások kormányából. Bízunk benne, hogy a magyar társadalom megmutatja a kellő immunreakciót, és nem fogja lenyelni ezt a varangyos békát” – mondta a Jobbik elnöke.
 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. május 01. 10:00
Hátakkor, boldog május elsejét! Ünnepeljük azt, ami nincs: a munka. http://filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=6139
benszülött
2012. május 01. 09:55
Rúgjuk ki egész Borsod megyét a Jobbikból! Az ottani jobbikosok elmaradottak, buták, nem olyanok mint a rendes, többi pártok. Ha nem akarják Szegedi Csanád testvérét azért is vegyük be az elnökségbe a nagymamáját is, akit úgyis sokat támadnak a származása miatt.
Pirosz-szka
2012. május 01. 06:07
huttinger 2012. április 30. 22:34 "Tessék szíves lenni végre észrevenni, hogy ez az egész adómizéria nem más miatt van, mint hogy az elbaszott egykulcsos adó bevezetése miatt kieső 500 milliárd forintot állandóan pótolják máshonnan. Nem jött be, elkúrtátok." Ennyi. Pont. Lehet ezt cifrázni, meg magyarázgatni, de minek?! A hiányt megpróbálják összecsipegetni innen-onnan, az ilyen hülye libák meg próbálnak szociálisan érzékenynek látszó süket dumát nyomni, mint kiflicsücsök Gabika.
egykettő
2012. május 01. 04:08
A szakvéleményre hivatkozva 2012. január 13-án interpellációt nyújtottam be a polgármesternek címezve. Az interpellációt csak január 19-én tárgyalta volna a képviselõ-testület, de már az interpelláció benyújtását követõ napon kaptam egy telefonhívást Szegedrõl(!), hogy gond van vele. Vajon hogy került Szegedre az interpellációm? A hívó fél a Szegedi Közgyûlés Jobbikos tagja, dr. Keresztúri Farkas Csaba volt. Arra kért, vonjam vissza az interpellációmat. Nemet mondtam, de õ mindenképpen személyesen akart velem beszélni, és a testületi ülés elõtt feljött hozzám Szegedrõl Csongrád megye Jobbikos elnökével, Tóth Péterrel együtt. Megismételte a kérését, kiegészítve azzal, hogy az ÉPKAR támogatta a Jobbik kampányát, és az interpellációm nagy károkat okozhat a következõ versenytárgyalások során. Miután ismét elutasítottam, úgy gondoltam, ezzel vége az ügynek. Természetesen az interpelláció elhangzott, a feltett kérdéseimre az átadáskor kapunk választ. (Ez még nem történt meg.) Az ügy azonban nem ért véget. Dr. Keresztúri Farkas Csaba felhívta Vona Gábort, a Jobbik Országos Elnökét. Vona Gábor a feladatot a személyes fõtanácsadójának, Forrai Richárdnak adta ki. Forrai Richárd is többször hívott telefonon, és végül február 22-én 10 órakor 10 tanú elõtt találkoztunk a Fõ tér egyik vendéglátó helyiségében. Elmondtam, sõt megmutattam neki, hogy ez a munka nem I. osztályú, ezért véleményem szerint nem vehetõ át. A teljes beszélgetést nem kívánom ismertetni, de a végeredmény az lett, hogy másnap, február 23-án közölték velem, hogy Vona Gábor elnök kezdeményezésére visszahívtak a képviselõségbõl, és leváltottak, mint helyi elnököt, és kezdeményezték a kizárásomat a Jobbikból. http://www.szevi.hu/archivum/szevi12_08.pdf
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!