Új választmányt választott az LMP

2012. március 05. 09:25

A párt kétnapos kongresszusának második napján megválasztották az LMP országos választmányának tagjait, valamint az országos politikai tanács tagjainak egy részét.

2012. március 05. 09:25

Az LMP országos választmánya a jövőben 13 főből fog állni. Tagja lesz Jávor Benedek frakcióvezető, Schmuck Erzsébet választmányi titkár, Várnai László önkormányzati ügyvivő, Priksz Gábor országos szervező, valamint a szombaton megválasztott két szóvivő, Csiba Katalin és Heltai László, illetve Erőss Gábor stratégiai közpolitikai ügyvivő. A regionális delegáltak közül Budapestet Cake Olivio, az Észak-Dunántúlt Hajdu Mária, a Dél-Dunántúlt Ladányi Attila, Észak-Magyarországot Komlósi Csaba, a Dél-Alföldet Oláh Péter, Pest megyét pedig Lukácsi Bálint képviseli majd a testületben.   

Megválasztották az 59 tagú országos politikai tanács tagjai közé a területi szervek 33 delegáltját, valamint öt további női tagot. A testületbe automatikusan bekerül a választmány 13 tagja. Nem döntöttek ugyanakkor a politikai tanács utolsó nyolc helyéről, amelyet férfiak fognak betölteni. Erről a következő kongresszuson szavaznak majd.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. március 05. 11:20
Kocsmapolitikusok.
nyugalmazott tanár
2012. március 05. 10:18
Ma már minden gittegylet tart kongresszust?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!