Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Új műsorokat indít az MR2 Petőfi

2012. március 09. 12:57

Március 12-től új műsorokkal és részben új műsorrenddel folytatja adását az MR2 Petőfi Rádió – olvasható a Médiapiac oldalán. Reggel a Talpra magyar, délutánonként az Egész úton, vasárnaponként pedig a Vadonat várja majd a hallgatókat.

2012. március 09. 12:57

Március 12-től új műsorokkal és részben új műsorrenddel folytatja adását az MR2 Petőfi Rádió – olvasható a Médiapiac oldalán. A reggeli zenés műsor Talpra magyar reggel a Petőfi Rádióval címen fut ezentúl minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között Budai Márton vezetésével. A műsorban félóránként hangzanak majd el rövid hírek, időjárás-jelentés, és közlekedési információk, fél hétkor pedig negyedórás hírösszefoglaló lesz hallható.

A hétköznap délutáni 16-19 közötti műsorsáv az Egész úton hazafelé a Petőfi Rádióval címet kapja. A műsort vasárnaponként 13-20 óra között sugározzák majd. Frankó Roni és Lovász László műsorvezetők jó zenéket, rövid, pergő párbeszédeket és interjúkat ígérnek. Vasárnap este 20.00-21.00 óra között a Vadonat című műsorban új, máshol még nem hallott, magyar előadók által alkotott újdonságok csendülnek fel.

Megújul a Kultúrfitnesz is: immár három órán át – hétköznaponként 19-22 óra között – popzene-történeti és filmajánló résszel is várja a hallgatókat Horváth Gergely. A Petőfi top zenéit szombat délután az Ej, mi a COOL? foglalja majd össze, a koncertpillanatokat pedig ezentúl minden este 23 órakor eleveníti fel az Eleven. A Petőfi összes hétfőtől péntekig 10 és 16 óra között, hétvégenként 6-12 óra között lesz hallható.

Az ismert Netidők, Akusztik és Passzport műsorok a megszokott napokon, de egy órával korábban, 22 órától jelentkeznek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!