Martonyi Rómába megy

2012. február 15. 11:37

Martonyi János külügyminiszter csütörtökön Rómába látogat, ahol a tavaly hivatalba lépett új olasz kormány külügyminiszterével, Giulio Terzi di Sant'Agatával tárgyal.

2012. február 15. 11:37

A Külügyminisztérium tájékoztatása szerint Martonyi János Rómába utazik csütörtökön, ahol a tavaly hivatalba lépett új olasz kormány külügyminiszterével, Giulio Terzi di Sant'Agatával tárgyal, majd  találkozik Enzo Moavero Milanesi Európa-ügyi miniszterrel is, végül a Vatikánban megbeszélést folytat a szentszéki diplomácia vezetőjével, Dominique Mamberti érsekkel.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. február 15. 12:58
Egy vörös a pápánál. A történelem produkál furcsa dolgokat...
P.A.
2012. február 15. 12:31
Azt hittem, a Vatikánba megy, hogy jóváhagyassa a köztársasági elnöki kinevezését.
jag3
2012. február 15. 12:26
Remélem szövetségest ment keresni Olaszországba, mert igy is úgy is azt fogja gondolni egy pár más országbeli diplomata. Amúgy ezzel kicsit el tetszett késni. Már nem Silvio a miniszterelnök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!