Az érettségire is tovább lehet jelentkezni

2012. február 14. 17:21

Akárcsak a felsőoktatásba való jelentkezés határidejét, az érettségi vizsgára történő jelentkezés végső dátumát is február 24-ére tolja a kormány - írja az Origo.

2012. február 14. 17:21

Akárcsak a felsőoktatásba való jelentkezés határidejét, az érettségi vizsgára történő jelentkezés végső dátumát is február 24-ére tolja a kormány - írja az Origo a megjelent kormányrendelet alapján. A portál emlékeztet: az oktatási államtitkárság a hónap elején közölte, hogy az egyetemekre és főiskolákba való jelentkezés határidejét a tervezetthez képest kilenc nappal későbbre teszi.

Kis Norbert felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár múlt héten a Mandinernek elmondta: az új időpontokra azért volt szükség, hogy „a hallgatói szerződés, a diákhitel feltételeit, az egyes szakok állami támogatottságának mértékét, az önköltségek összegét a szülők és a diákok mérlegelni tudják”.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
emhem
2012. február 14. 19:38
én nem értem.. ez ma derült ki? annak mi értelme van? gondolom a diákok nagyrésze már leadta a jelentkezését..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!