Vízilabda Eb: bronzérmes mindkét válogatottunk

2012. január 29. 15:35

Legyőzte Olaszországot a vasárnapi bronzmérkőzésen a magyar férfi vízilabda válogatott az eindhoveni vízilabda Eb-n. A női válogatott szombaton Oroszországot verte meg a bronzcsatában.

2012. január 29. 15:35

A magyar férfi válogatott bronzérmet szerzett az eindhoveni vízilabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi bronzmeccsen 12-9-re legyőzte a világbajnoki címvédő olaszokat. Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok együttese az olaszok vezető gólja után sorozatban szerzett négy gólt, ám ezt követően megtorpant, s az olasz csapat fokozatosan átvette a meccs irányítását. A harmadik negyedben már három gól is volt a magyarok hátránya, akik az utolsó játékrész előtt két góllal voltak lemaradva. Biros Péterék azonban a zárószakaszban egészen kiváló produkciót nyújtottak, s megfordították a meccset, s ezzel a 2008-as pekingi játékok után az első érmüket szerezték nagy világversenyen.

A férfiakhoz hasonlóan a magyar női vízlabda válogatott is bronzéremmel zárta az Európa-bajnokságot, miután még szombaton 9-8-ra verték a tornára háromszoros címvédőként érkezett orosz válogatottat.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valandil
2012. január 30. 08:34
A vége szép volt, de a montenegrói meccsen azon csodálkoztam, hogy átlátszó maradt a víz, pedig szabályosan be voltak fosva a játékosaink. :( Az utolsó negyedben (meg a hosszabbításban) meg sem próbáltak az ellenfél kapujáig eljutni: félpályán passzolgattak, néha megjátszották a centert.
gudmen
2012. január 29. 20:02
Csak eljutottunk a végére Orbánig..nem tudom van-e olyan téma az egyetemes létezésben ami nem Orbánhoz vezet.
areszke
2012. január 29. 19:50
huj-huj-hajrá! zengjen újra! a tejútra! a körútra! hogy a világ bámuljon újra! rajta! rajta! (Grandpierre Attila, VHK)
states
2012. január 29. 19:19
Unalmas már, hogy statisztikusnak kell lenni ahhoz, megállapítsuk, mikor nyert bármit is a Kemény-legénység két olimpia között. A többé-kevésbé szerencsével megnyert olimpiai aranyak azonban idáig elfedték a véres valóságot, nevezetesen, hogy ez a csapat már régen nem a világ legjobbja, és ez alighanem most Londonban is feketén-fehéren kiderül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!