Laktanyát nevezne el Maléter Pálról az LMP

2012. január 23. 08:22

Az LMP azt kéri Hende Csaba honvédelmi minisztertől, hogy a Budaörsi úti Petőfi laktanyát kereszteljék át Maléter Pálra.

2012. január 23. 08:22

Közleményben kéri az LMP Hende Csaba honvédelmi minisztert arra, hogy a budaörsi úti Petőfi laktanya kapja meg a Maléter Pál nevet. A párt emlékeztet, hogy az előző honvédelmi kormányzat 2008 nyarán a Záchi utcai laktanyát Maléter Pál laktanyává keresztelte át, így adózva a Nagy Imre-kormány honvédelmi minisztere emlékének. Ezt az intézményt tavaly nyáron felszámolták, így napjainkban nincs olyan működő laktanya, amelyet Maléter nevét viselné.

A Lehet Más a Politika ezért azt kéri Hende Csabától, hogy minél hamarabb találjon megoldást a problémára, és mivel Petőfi Sándor nevét Magyarországon jó néhány más laktanya is viseli, úgy vélik, hogy nem ördögtől való a gondolat, hogy a Budaörsi úti intézményt átkereszteljék. Szerintük ezzel végre teljesülhetne egy jogos és méltó kérés. Miközben különösen bántó Maléter Pál emlékére nézve, hogy a kormány idén, január elején hivatalosan is felszámolta az 56-os Intézetet, ahol Gyenes Judit, a volt hadügyminiszter özvegye az utolsó pillanatig aktívan dolgozott – teszik hozzá.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2012. január 23. 11:20
Mar csak el kellene olvasni Pongracz Gergely 80as evekben irott konyvet. abbol megtudhato ki is volt Maleter igazan..Pongracz pedig egy hiteles ember. Tudatlan idiotak.
korona
2012. január 23. 09:52
A zsidó LMP "párt" nyal a nemzetnek. Az LMP meg akarja téveszteni a jóhiszemű magyarokat. Mindent a KÖZVÉLEMÉNY ALKOTÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉÉRT! MINDENT A KÖZVÉLEMÉNY IRÁNYÍTÁSÁÉRT! Még be is nyalnak, ha kell. ÁTLÁTSZÓK VAGYTOK! És ÁLSÁGOSAK! Hülye az, aki ad valamit is bármilyen beszédetekre LMP !
Gyurcsány Viktor
2012. január 23. 09:39
A bolsevista LMP magyargyűlöletének újabb bizonyítéka.
phaidros
2012. január 23. 09:32
Ez egy régi dolog, az özvegye már évtizedek óta szerette volna ezt elérni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!