Kommunikációs igazgatója lett az LMP-nek

2012. január 26. 13:45

Az LMP országos választmánya szerdai ülésén kommunikációs igazgatót választott Hikáde Beáta személyében. Véglegesítették az LMP hétvégi kongresszusának menetrendjét is: szombaton választják meg Kaufer Virág utódját, vasárnap pedig eldől, hogy ki lesz a párt új frakcióvezetője.

2012. január 26. 13:45

Az LMP országos választmánya szerdai ülésén kommunikációs igazgatót választott Hikáde Beáta személyében. Szél Bernadett választmányi szóvivő indoklása szerint azért hozták létre a pozíciót, mert az LMP elért egy olyan szintre, ahol már szükség van a párt teljes kommunikációjának összehangolására. Az új igazgatóról elmondta, nagyon erős pályázatot nyújtott be, és komoly kommunikációs tapasztalatokkal rendelkezik: több rádiónál, illetve a fővárosi önkormányzat sajtóreferenseként is dolgozott.

A választmány elfogadta az LMP hétvégi kongresszusának menetrendjét is. A szombati ülés első napirendi pontja a stratégiaalkotás lesz. Ezt követően szavaznak Kaufer Virág utódjáról. A parlamenti mandátum Szél Bernadett és Hajdu Mária között dől majd el. jelölték. Szombaton döntenek még az LMP szervezetfejlesztéséről. Itt két elképzelés versenyez egymással. Az első az elmúlt év tapasztalatai alapján korrekciókat hajtana végre a működő regionális küldötti rendszeren. A másik felvetés beterjesztői azt javasolják, hogy az európai zöldpártok mintájára válasszanak két társelnököt.

Vasárnap először az LMP 2012. évi költségvetését fogadják el, ezután döntenek az új frakcióvezetőről. A frakcióvezető-jelölt vagy jelöltek személye csak vasárnap dől el hivatalosan. A kongresszus ideje alatt ugyanis a képviselőcsoport is ülésezik, és ekkor szavazzák meg, hogy kit vagy kiket jelölnek Schiffer András helyére. A jelölt vagy a jelöltek nyilvános bemutatkozását követően a kongresszus szavazással fejezi ki véleményét, a frakció pedig ennek alapján választja meg hivatalosan az új vezetőjét.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. január 26. 16:19
Ezek vagy annyira hülyék hogy szándékosan provokálnak vagy tényleg! Mondom én hogy ebben az országban csak komcsi hősök és példaképek lehetnek.
slow motion
2012. január 26. 15:48
Sikerült véletlenül kiválasztaniuk Demszky sajtósát... Karácsony most szép lassan elküldi telepakolja a pártot SZDSZ-es szakértőkkel, akik nagyon értenek a szocikkal való együttműködéshez. Cél a 2%?
buckafej
2012. január 26. 15:38
Egy virtuális pártnak szóvivő is elég, hiszen tagság amúgy sincs. Kiváncsi vagyok ez a Hikáde rokona-e annak a Hikádénak.
nyoooc
2012. január 26. 14:58
Egy jó toborzási igazgató sem ártana nekik, ahogy hallom. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!