Két nő pályázik Kaufer helyére

2012. január 25. 11:34

Két női politikust, Szél Bernadett választmányi szóvivőt és Hajdu Máriát, az LMP országos politikai tanácsának elnökségi tagját jelölték az országgyűlési képviselői mandátumáról lemondott Kaufer Virág helyére – mondta el Vágó Gábor, az ellenzéki párt parlamenti képviselője szerdán.

2012. január 25. 11:34

Kaufer Virág január elején jelezte távozását, mert véleménye szerint civilként jobban tudja képviselni az általa fontosnak tartott ügyeket, például az LMP által meghirdetett úgynevezett Új Ellenállást. A képviselő akkor annak a reményének adott hangot, hogy a helyére egy másik női politikus kerül. A párt most két női politikust, Szél Bernadett választmányi szóvivőt és Hajdu Máriát, az LMP országos politikai tanácsának elnökségi tagját jelölte – közölte Vágó Gábor, a párt parlamenti képviselője.

Az LMP belső fórumán a párttagok szerda délelőttig nevezhették meg, hogy kit látnának szívesen a parlamentben. Szél és Hajdu mellett Csiba Kata volt választmányi szóvivőt is jelölték, de ő nem vállalta a felkérést. Arról, hogy a két politikus közül ki lesz a frakció tagja, az LMP kétnapos, hétvégi kongresszusa dönt majd.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2012. január 25. 15:32
Több nőnemű libsi nincs?M
novara
2012. január 25. 14:34
No! Egy csaj megy,kettő jön? Szeressem...
Honfi-fi
2012. január 25. 12:28
Arról, hogy a két politikus közül ki lesz a frakció tagja, az LMP kétnapos, hétvégi kongresszusa dönt majd. ------------------ Mi az amit 2 napig tart eldönteni? Eddig nem tudták, hogy melyik mire képes? Vagy hátha a 2 nap alatt vmelyik mufferson új trükköket dob be a köztudatba?
magnamater
2012. január 25. 12:18
A pályázó hölgyek becsületszavukat adták, nem tudnak és nem szeretnek kézimunkázni,és kötni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!