Kaufer Gyurcsány bocsánatkéréséhez kötné az együttműködést

2012. január 05. 10:43

Az LMP politikusa nem zárja ki az együttműködést Gyurcsány Ferenccel, de csak akkor, ha a volt miniszterelnök bocsánatot kér 2006-ért.

2012. január 05. 10:43

Kaufer Virágnál a kormányzati politizálás miatt szakadt el a cérna, ezért mondott le parlamenti mandátumáról. A politikusnő az ATV-ben elmondta, úgy érzi, hogy képviselősége elment a falig. Úgy fogalmazott, hogy vannak Parlamenten belüli és Parlamenten kívüli politikusok, és szerinte többet tehet a kormány ellen. az utcán, mint a Parlamentben. A jövőben a civil megmozdulások szervezésében szeretne nagyobb szerepet vállalni, amit összeegyeztethetetlennek tart a parlamenti munkával.

Az LMP-s politikus szerint akkor képzelhető el együttműködés Gyurcsány Ferenccel, ha a volt miniszterelnök bocsánatot kér 2006-ért – írja az atv.hu.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lastres
2012. január 05. 17:39
Azért azt tegyük hozzá, hogy háromszor hangsúlyozta, hogy ez az ő személyes magánvéleménye, és nincs köze a párt álláspontjához. Remélem, hogy nem is lesz, mert ez így tényleg gyenge.
magnamater
2012. január 05. 17:35
Kötésre figyelni, közben politizálni, nehéz feladat egy gyenge virágszálnak!
Zázrivecz
2012. január 05. 16:28
Ennyi volt a nagy SZDSZ színjáték, hogy mi külön utakon járunk és sosem támogatjuk Ferit és az LMP nem egyenlő az SZDSZ-el. Látjátok? Bayer Zsoltinak mégiscsak igaza volt: "A szar nem vész el csak átalakul."
egysegelem
2012. január 05. 15:41
Es megis miert kellene konkretan bocsanatot kernie?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!