Házkutatás a Budapesti Zsidó Hitközségnél

2011. december 01. 19:32

Ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a rendőrség - értesült az Index.

2011. december 01. 19:32

Házkutatást tartott a rendőrség csütörtök délután a Budapesti Zsidó Hitközség Síp utcai irodájában, illetve Kozma utcai temetőjében - értesült az Index. 

 
Az online lap korábbi értesülései szerint a kőbányai rendőrfőkapitányság sikkasztásra és kettős könyvelésre utaló iratok alapján folytat nyomozást ismeretlen tettes elen.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2011. december 02. 16:50
Elkepzelem mit fog ebbol a galamus meg az amerikai nepszava kihozni.Meg ilyen feltetelezes, nahat.(:
Szorgos Lajhár
2011. december 02. 15:29
Zoltai - akárcsak Sas (Polacsek) József majdnem Kossuth-díjas adócsaló - a több mint 31 éve halott Komlós János embere volt. Előbbit a hajdani ávós hozta be a Mikroszkóp Színpadra gazdasági vezetőnek. Noha Komlós emlékezetem szerint 1980 elején, hónapokkal a teljes béketábor összeomlását bevezető lengyel sztrájkhullám előtt halt meg, bennem ott motoszkál a kérdés, nem látta-e előre a pártállam, netán önmaga közeli végét, és a saját körében nem gondoskodott-e 2 hű sameszának majdani kulcspozíciókba (hitközség, illetve szórakoztatóipar) emeléséről. Jellemző, hogy a szabadság kitörésekor a kádárizmus börtönét megjárt és a jogi pályáról eltiltott Tímár György (későbbi kisgazda képviselő) lett rövid időre a hitközség elnöke, akit aztán az átalakult és hirtelen vallásossá átvedlett komcsik úgy kirúgtak, mint a cicát kakilni. Amikor még olvastam a Narancsot, legalább 15 éve ütötte meg a szememet egy olyan mondat, miszerint Zoltai eltávolítására az egyetlen komolyabb kísérlet egy közgazdász részéről történt, aki Raj Tamás Nagyfuvaros utcai templomába járt. Az eredmény közismert.
Faqtya ezredes
2011. december 02. 13:50
Allitolag a Talmud szerint csak a hulye gojt lehet atbaszni. Ezek egymast is atbasszak.
orion
2011. december 02. 12:20
Nem látom, hogy az "ajrópai mértékadó" médiákok rávetnék magukat a témára. Pedig van olyan súlyú, mint egy színidirektor kinevezése. Még a végén náczikok se leszünk. Egészen elkeseredtem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!