Nem akar szakértői kormányt az MSZP

2011. november 22. 16:36

Nekünk nem az az igényünk, hogy szakértői kormány legyen – mondta Tóbiás József, az MSZP általános frakcióvezető-helyettese az m1 Ma Reggel című műsorában.

2011. november 22. 16:36

Az MSZP a szerintük megbukott gazdaságpolitika helyett egy alternatív gazdaságpolitikát építene fel. A kétharmados Fidesz miatt nem látnak lehetőséget szakértői kormány létrehozására. „Ne folytatódjon az a gazdaságpolitika, ami az egész társadalmat sújtja… A kísérletezésnek véget kell vetni, stabilitás és kiszámíthatóság kell” – idézi Tóbiás reggeli szavait az FN24.

A politikus szerint az MSZP ellenzékben a Fidesz-KDNP-t kritizálva kínálhat alternatívát a választóknak, míg egy szakértői kormány esetén szavazógéppé válnának. Tóbiás szerint az MSZP-nek az eddiginél sokkal megértőbbnek kell lenni a parlamenten kívüli világ felé – írja az FN24.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2011. november 22. 18:09
Ezt most hirtelen nem értem. Kérdezte valaki, mit akar és mit nem akar az MSzP?
gudmen
2011. november 22. 18:01
Tobi, inkább egy kicsit többet foglalkozz a feleségeddel..hidd el jobb befektetés lesz mint a politika.
Gombóc XVI. Artúr
2011. november 22. 17:46
"...Tóbiás szerint az MSZP-nek az eddiginél sokkal megértőbbnek kell lenni a parlamenten kívüli világ felé..." Bizony fiúk, van élet a Parlamenten kívül is!! Reméljük minél előbb meg fogjátok ezt tapasztalni!!
Csigorin
2011. november 22. 17:39
Persze hogy nem akar szakerto kormanyt az MSZP, ok azt akarjak hogy ok legyenek kormanyon. Meglepo hogy belatjak hogy a ketto kizarja egymast. Azt ugyanis hogy ok mennyire ertenek hozza, mar "sikeresen" bebizonyitottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!