Heol: Öngyilkos lett a Véderő parancsnoka

2011. november 03. 19:46

Holtan találták Eszes Tamást Gyöngyöspatán - írja a heol.hu meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megerősítették a hírt, a helyszíni szemle befejeződéséig azonban nem adnak további információt.

2011. november 03. 19:46

A heol.hu oldal meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írja, hogy holtan találták Gyöngyöspatán Eszes Tamást, a Véderő parancsnokát. A portál úgy tudja, Eszes Tamás egy fészerben akasztotta fel magát. A rendőrség a lap szerint még helyszínel a faluban. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a hvg.hu-nak elmondták, a helyszíni szemle befejeződéséig nem tudnak további információval szolgálni.

Juhász Oszkár, Gyöngyöspata polgármestere az Origonak sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a heol.hu értesüléseit. Mint mondta, mivel Eszesnek nincsenek rokonai a településen, senkitől sem tudja megkérdezni, hogy igaz-e a hír.

Eszes Tamás a legutóbbi polgármester-választáson jelöltként indult Gyöngyöspatán, de veszített a Jobbik jelöltjével szemben. Azt megelőzően júniusban egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték hivatalos személy elleni erőszak miatt. A vád szerint Eszes Tamás rátámadt a Jobbik gyöngyöspatai polgármester-jelöltjére, majd ellenállt a rendőri intézkedésnek, amikor június 13-án hajnalban garázdaság gyanújával elő akarták állítani. A nem jogerős ítélet végrehajtását a bíróság négy évre felfüggesztette.

Összesen 655 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. november 06. 18:11
http://www.youtube.com/watch?v=QQlGXaUWIXQ&feature=channel_video_title
El Topo
2011. november 06. 08:56
Öcsém, mekkora kéj lehetett ideszáguldani vasárnap reggel, és egy ártatlan kérdést elsőként diszlájkolni.:)
nyugi
2011. november 06. 00:12
"Végső soron a hazámat is" Na, ez a legjellemzőbb rád. Amúgy: "lerendeznél", mint bicnicc-pengo-tassli-nyugit? Alig várom már, hogy egy műveletlen-tudatlan csicskás lerendezzen. Mit gondolsz, miért lett tele a net bicnicc utánzatokkal?
Obulus
2011. november 05. 22:17
Az est további részében tartalmasabb kikapcsolódásra vágyom, úgyhogy érzékeny búcsút veszek. Átadom Carlosnak a terepet. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!