Horváth nem tüntet Gyurcsányért

2011. október 03. 12:59

Horváth Csaba, a főváros szocialista elnöke szerint a tüntetés nem az egyetlen módja a szolidaritás kinyilvánításának, ezért nem vesz részt a Gyurcsány Ferencért szervezett hétfői szimpátiatüntetésen. Véleménye szerint a volt kormányfő már döntött párttagságát illetően.

2011. október 03. 12:59

Horváth Csaba, az MSZP budapesti elnöke szolidáris Gyurcsány Ferenccel, de nem megy el a szimpátiatüntetésre, amelyet a volt kormányfő Sukoró-ügyben való meggyanúsítása ellen rendeznek hétfőn - derült ki az elnök vasárnapi sajtótájékoztatóján.

„Mindig szolidáris voltam Gyurcsány Ferenccel, az általa vezetett kormány és országgyűlési többség tette a dolgát” - fogalmazott Horváth. „Közösséget kell vállalni  minden jó és minden rossz döntésért; ebben az értelemben szolidáris vagyok„ - egészítette ki. A fővárosi szocialista frakcióvezető szerint az, ami a volt miniszterelnökkel történik, egy koncepciós eljárás része, és célja, hogy Orbán Viktor fő riválisának morális megsemmisítése. Csakhogy a tüntetés nem az egyetlen módja a szolidaritás kinyilvánításának - jegyezte meg a politikus.

A Gyurcsány Ferenc kizárását az MSZP-ből Horváth Csaba úgy kommentálta: a volt kormányfő maga nyilatkozta több alkalommal, hogy ennek a közösségnek ebben a formában nem tud tagja lenni. Ha viszont tud, akkor a közösség szabályai szerint kell eljárnia. „Ebben a döntés nála, ha jól látom, már megszületett” - vélekedett a fővárosi politikus.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2011. október 04. 08:01
"A fővárosi szocialista frakcióvezető szerint az, ami a volt miniszterelnökkel történik, egy koncepciós eljárás része, és célja, hogy Orbán Viktor fő riválisának morális megsemmisítése. Csakhogy a tüntetés nem az egyetlen módja a szolidaritás kinyilvánításának - jegyezte meg a politikus." ----------------------- Csaba, ez ügyes volt! Minden üzenet benne van! Remélem, az öregasszonyok elégedettek, /bár sejtem, hogy nem értik, mit jelent a "morális megsemmisítés" ebben az esetben/. A teátrális és sunyi ebben meg az, hogy ott is vagy, meg nem is.
kalasnyikov
2011. október 04. 07:00
ki van zárva,hogy kizárjátok annak a lehetőségét,hogy végül is bezárjuk a gurut..DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!