Hanzély Ákossal erősít az LMP

2011. október 19. 13:10

A Lehet Más a Politika Hanzély Ákost küldené a parlamentbe, ha Karácsony Gergely, a párt frakcióvezető-helyettese nyeri a novemberi a II. kerületi időközi választást, döntött az LMP budapesti régiókongresszusa.

2011. október 19. 13:10

Ha a már parlamenti mandátummal rendelkező Karácsony Gergely nyerné a novemberi II. kerületi időközi választást, az LMP Hanzély Ákos egykori öttusa világbajnokot küldené a parlamentbe, döntött a párt budapesti szervezete. Ha az LMP tevei szerint alakulnak a dolgok, Karácsony Gergely a II. kerületi ügyekkel foglalkozna, az új frakciótag pedig az átláthatóságért küzdene az országgyűlésben.

„Hanzély Ákos jelölése világos üzenet minden fővárosi polgárnak, hiszen korábban a fővárost elárasztó falfirkák ellen küzdő civilként, és tavaly ősz óta fővárosi önkormányzati képviselőként is sokat tett a tiszta Budapestért és annak tisztességes, korrupciómentes működéséért. Nemrég nyerte meg például azt a még civilként indított pert, amely arra kötelezte a parkolási díjakat beszedő Centrum Kft-t, hogy hozza nyilvánosságra a parkolási pénzekkel kapcsolatos közérdekű adatokat” - áll a párt közleményében.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. október 19. 20:18
Ha Karácsony Gergelyt az eddigi szereplése után megválasztják, az a II. kerületiek Kertész Ákoséhoz hasonlítható produkciója volna!
picur3ka
2011. október 19. 19:47
Eros Pistakok lesznek most mar. Ez olyan hir, hogy mit fozott a Feri.
hazug politikusok
2011. október 19. 18:04
bruttó 750ezer ft-ért szerintem mindenki szívesen vállalná a képviselőséget, meg pluszba egy-két bizottsági tagságot.
anticonstitutionelle
2011. október 19. 15:07
"Ha a már parlamenti mandátummal rendelkező Karácsony Gergely nyerné a novemberi II. kerületi időközi választást" Engem az érdekel mi lesz ha a SZDSZ nyer. Esetleg mi történik abban az esetben ha minden jelölt ugyanannyi szavazatot kap? Avval nem kell számolni talán, hogy Bauer Tamás A Jobbik támogatásával a Demokratikus Koalició szineiben mandátumot szerez? Vicc, amikor vki a rajt után 20 méterrel már azon agyal hol tárolja majd az aranyérmet.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!