Lemondott az expornós jobbikos

2011. szeptember 19. 17:10

Kabai Zoltán, pornós nevén Zoltan Cowboy lemondott jobbikos titulusáról a párt érdekében.

2011. szeptember 19. 17:10

„A mai napon lemondott Kabai Zoltán az alapszervezeti titulusáról, a Jobbik védelmében. Indoklása az, hogy ne terhelje tovább a szervezetet. A hazug támadások miatt, ami a Blikkben megjelent, jogi útra tereli az ügyet” - nyilatkozta a Velvetnek Pál Gábor, a Jobbik sajtósa, és hozzátette, Kabai Zoltán az üggyel kapcsolatban nem nyilatkozik.

„Én nem politizálok, ezért engem nem érdekel, hogy Zoli jobbikos, hogy politikus. Szerintem nem a 15 évvel ezelőtti tevékenysége alapján kell megítélni az embert. Hanem az alapján, mi az, amit ő nyújtott, amit teljesített, legalábbis ennek kellene lennie”  - mondta el az ügyet kirobbantó Kovács Kovi István a Velvetnek és hozzátette, ha Kabai Zoltán beperli, áll elébe, ő nem írt mást, csak azt, ami megfelel az igazságnak.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mefisto
2011. szeptember 20. 12:45
Ez most valahogy nem éri el az ingerküszöbömet. Pornózott. Ok. Nem mondta. Ok. Fasz volt, mert tudhatta, hogy előbb-utóbb kiderül. Ok.
Soma
2011. szeptember 19. 22:57
Ha azt vesszük, hogy ki teljesen ártatlan, akkor a pólyában lehetne csak politizálni! Olyan szép "szakma" mások életének a "megvájkálása" ! A Jobbikos politizálásnak sem nem árt, sem nem használ, hogy van-e némi-nemi előélete valakinek, vagy nincs. Az IMF szépfiúja sem azért zaklatta a szegény , szerencsétlen "fogadott" hölgyeményt, mert megtetszett neki, hanem mert a lemondásával segíteni akarta a Szervezet. Bizonyám!
GY. F.űegér
2011. szeptember 19. 21:32
A pornózást azt szégyellni kell? Mióta?
Trükkök Százai...
2011. szeptember 19. 20:52
Na, ez is megvolt. Egyel kevesebb léhűtő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!