Kötött árfolyamú végtörlesztést ígér a kormány

2011. szeptember 09. 11:06

Kötött, 180 forintos frankárfolyam mellett egy összegű végtörlesztésre is lehetőségük lesz a devizahiteleseknek - jelentette be Lázár János pénteken.

2011. szeptember 09. 11:06

Kötött árfolyamú, egy összegű végtörlesztésre is lehetőségük lesz a devizahiteleseknek - jelentette be Lázár János a hajdúszoboszlói Fidesz-frakcióülés döntését ismertetve.

Az eurót 250, a svájci frankot 180 forinton rögzítenék végtörlesztés esetén. Mint Lázár János mondta, így akarnak segíteni 2-300 ezer embernek. Minden ebből adódó pénzügyi terhet a bankok viselnek - fűzte hozzá a Fidesz frakcióvezetője.

Összesen 303 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SBI
2011. szeptember 11. 12:04
Anyám! Könnyű végtag törést ígér.
Machiavelli
2011. szeptember 11. 11:55
Én se bírom Lázárt, ritka egy beképzelt, öntelt bunkó, de egy percig ne gondoljátok, hogy ez az ő fejéből pattant ki! Megkapta feladatul Orbántól, hogy ezt a kérdést vigye, legyen az arca. Ő is, mint mindenki a Fideszben, a pártot KÉPVISELI és nem lehetnek önálló akciói, különben a Fidesz is a FKGP/MIÉP sorsára jutna. Lehetne már az itt írogató trollokban is annyi értelem, hogy ezt tudják! Egyébként ennek a döntésnek a forrása szerintem Matolcsy volt.
kukagyerek
2011. szeptember 11. 09:26
Meglátjátok, ez a jani a nép és a haza érdekében képes lesz az Audiját lecserélni kemping biciklire! Látni rajta, hogy lelkileg, teljesen kikészítette a devizahitelesek sorsa. Most már csak azt az apró feladatot kell neki megoldani, hogy miközben azt a látszatot kelti, hogy az átvertek oldalán áll, a bankár főnökeinek is a kedvében járjon. (Főleg azoknak!)
Machiavelli
2011. szeptember 11. 08:26
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy egyik banki prominens se említette meg egyetlenegyszer sem, hogy ez rájuk nézve mennyire méltánytalan, mert nekik CHF-ben kell törleszteniük egy svájci befektetési bank/alap felé (nem az anyabankjuk felé, amelyikkel esetleg elmutyizták ezeket a hiteleket, hogy kimenekítsék a tőkét, amikor az anyuci nagy szarban volt). Szóval senkitől nem hallani ezen hitelek forrásait illetően. Nem érdekes?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!