Gyurcsány: El a kezekkel a rendőröktől!

2011. szeptember 26. 17:26

A volt miniszterelnök a Balsai-jelentésre reagálva közölte: nem a rendőrök követtek el bűnt 2006 őszén, hanem azok a politikusok, akik harcra biztatták a megtéveszthető embereket, és azok, akik a rombolás szándékával csatlakoztak békés demonstrálókhoz.

2011. szeptember 26. 17:26

Közleményben reagált Gyurcsány Ferenc a Balsai-jelentésre. A volt miniszterelnök azt írta: a Balsai-jelentés megalapozatlanságát jelezi, hogy elkészülte után fél évig nem vette elő a kormány, és a kabinet „egyetlen lépést sem tett annak érdekében, hogy az igazságszolgáltatás elé vigye a 2006 őszén történteket”. Szavai szerint „az öt éve a demokratikus rendszer ellen puccskísérletet végrehajtó Fidesz most el akarja terelni a figyelmet az adóemelésről, a bedőlő költségvetésről, a forint árfolyamának tönkretételéről, az újabb sarcról, amelyet kivetni készülnek az emberekre, és Orbán elfogadottságának zuhanásáról”.

A szocialista politikus úgy véli, a bűnt nem a rendőrök követték el 2006 őszén, „hanem azok a politikusok, akik harcra biztatták a megtéveszthető embereket, és azok, akik a tévészékház ostromától az elkötött tankig eleve a rombolás szándékával csatlakoztak békés demonstrálókhoz”. „A rendőrség a dolgát végezte, amikor a közterek békéjét helyreállította. Én ezektől a támadásoktól is meg tudom védeni magamat, de nem hagyhatom, hogy a rend őreit bárki megbélyegezze. El a kezekkel a rendőröktől!” - írta a volt kormányfő.

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stanc
2011. szeptember 27. 12:36
Gyurcsány: El a kezekkel a rendőröktől! Magyarország: Rá a kezekkel gyurcsány ferencre! Magyarország: Fel a kezeket gyurcsány ferenc! Magyarország: Hátra a kezeket gyurcsány fegyenc! Magyarország: Börtönbe gyurcsány ferenc!
Kedves Robi
2011. szeptember 27. 05:32
Kilövetni ezt az ártány fajzatot végre!
HSL
2011. szeptember 26. 22:55
LOL
Krupp Skya
2011. szeptember 26. 22:04
Almás Kerti Kapricsó 18: 10 F hívja D-t F:te mi van az almafával ? D: semmi már látszanak az almák . F : és milyen színűek? D: hát milyen lennének, aranysárgák. F: és mit kérnek érte? D: az almafáért a Velencei Tavat. F: van még valami? D: igen az alma fa alatt lakik egy aranytojást tojó tyúk. F : az is csere alap ? D: igen az is. F : és azért mit kérnek? D : a Balatont, de Balatonőszödöt megtarthatjuk. F: és mi lesz ha keresni fogják az aranyalmafát és az aranytojást tojó tyúkot? D: majd azt mondjuk, hogy Bokros és Rákosi intelme ellenére a magyarok mind a kettőt megették. F: na csá! Akkor a sikeres üzlet lebonyolítása után összehívjuk a demokratákat és a liberálisokat és együtt elénekeljük az internacionálét. D: de B nem ismeri a szövegét. F: nem baj majd lalázik, la la la lala lala la la......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!