Blikk: Pornózott a jobbikos

2011. szeptember 18. 11:52

Kovács Kovi István napokban megjelenő könyve szerint pornófilmekben szerepelt a Jobbik solymári alapszervezetének vezetője.

2011. szeptember 18. 11:52

Nemcsak magyar, hanem külföldi felnőtteknek szóló pornófilmekben is szerepelt Kabai Zoltán, a Jobbik solymári alapszervezetének vezetője - derül ki Kovács Kovi István napokban megjelenő könyvéből. A Vasárnapi Blikk megkereste a jobbikos politikust, aki nem tagadta, hogy 18 évesen németországi magyar emigránsként felnőtt filmeket forgatott. „Nem vagyok rá büszke, hogy ebbe belecsöppentem, és azért hallgattam róla, mert 18 éve teljesen más életet élek” - mondta.

A Blikk szerint Zoltan Kabai és Zoltan Cowboy néven legalább száz, német, olasz, angol és magyar pornófilmben szerepelt. Később rendezőnek állt, ő jegyzi például a „Bi Sex World” című film mindkét részét, valamint az „International Anal Queens” című produkciót. „Alapvetően kellemes emlékeket őrzök Zoliról. Először a Hótehénkében dolgoztunk együtt, az volt az első rendezésem, ő pedig Hapcit, az egyik törpét alakította. Ezek után gyakran hívtam forgatni, mert igen jól teljesített. Zoli a kilencvenes években egyike volt a szexvilág legnagyobb sztárjainak” -  eleveníti fel emlékeit a Vasárnapi Blikknek Kovi.

Összesen 282 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubakka
2011. szeptember 18. 20:56
Vajon mit szól ehhez Enduró Dóra asszonyság ? Nem lehet rossz erő ez a Hapci,kár lenne elcsapni
tóth mária
2011. szeptember 18. 19:40
silent boB. a Jobbik nem is tagadta, olvass utána. Így van Gyula, ő legalább nem lopott!
gyula
2011. szeptember 18. 19:33
Ő legalább csak pornózott , nem a közvagyont lopta .... manapság ez már eredmény ....
tóth mária
2011. szeptember 18. 19:24
Akitlosz: igazad van .! A Kabai egyébként a mirigyes Kabai öccse/állítólag-ezt olvastam valamelyik újságban/. A Kovit meg be kell perelni, milyen alapon ad ki adatokat???? A nagy liberális fajtája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!