Az LMP szerint cseles a kormány

2011. szeptember 07. 14:58

A párt szerint azért kerültek vérlázító elemek a Munka törvénykönyvének tervezetébe, hogy azokat visszavonva rugalmasnak tűnjön a kormány.

2011. szeptember 07. 14:58

Az LMP szerint nem elfogadható a Munka törvénykönyve tervezetének több, meghatározó eleme – mondta Mile Lajos, miután tárgyalt a Munkástanácsok Országos Szövetségével (MOSZ). Hozzátette: ismerős megoldással találkoztak, amikor azt látták, hogy az anyagba bekerült néhány vérlázító elem, amelyekből ha kettőt-hármat visszavesz a kormány, akkor rugalmasnak állítják be saját hozzáállásukat.

Mile szerint vitathatatlan, hogy a változtatásokkal rugalmasabbá akarják tenni a munkaerőpiacot, de ugyanilyen fontos a munkavállalók biztonságának kérdése és az azzal kapcsolatos garanciák megjelenítése. Szerinte fel kell hagyni azzal az illúzióval, hogy a gazdaság versenyképessége növelhető a munkavállalók kiszolgáltatottá tételével.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2011. szeptember 07. 18:24
O, baszod! heti hetes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!