Ügyészség: Nem fenyegetett Balázs József

2011. augusztus 03. 10:40

Bűncselekmény hiánya miatt elutasította az ügyészség azt a feljelentést, melyet Gyöngyöspata polgármestere, Juhász Oszkár tett Balázs József fideszes képviselő ellen. Egy hangfelvétel szerint Balázs József állítólag pénzek megvonásával fenyegette meg Gyöngyöspata jobbikos polgármesterét.

2011. augusztus 03. 10:40

A Központi Nyomozó Főügyészség azzal indokolta döntését, hogy nem egyértelmű: a Juhász Oszkár szerint Gyöngyöspatát megfenyegető fideszes Balázs József „milyen minőségében járt el” és „milyen konkrét támogatás” megvonását helyezte kilátásba. Bűncselekmény azért sem állapítható meg az ügyészség szerint, mert a fenyegetés „a jövőre vonatkozott”.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2011. augusztus 03. 21:45
Olvasva itt az emeszpében csalódott , most magukat Jobbikosnak mondó hozzászólásokat, a zsigeri dühről ahol jó komcsi módra " ügyészeket akasztanának" mert nem a kedvükre hozott itéletet,- szóval ha általában ilyen a Jobbik tagsága- egyáltalán nem lehetetlen hogy a 2014- es választásokra az MSZP-vel szövetségre lépnek. Lehetetlen? Ugyanazok a politikai szövegek mint amit a féleszű velejükig korrumpált emeszpések nyomnak. Hiába- összenő ami összetartozik. A szökött munkásőrök, akik a Jobbikban- radikális Fidesz ellenségek és szóról szóra az emeszpé szövegeit mondják fel. Ha - amint állitja a Jobbik valóban jobboldali párt , akkor fő politikai ellensége az utódpárt emeszpé kellene lennie. Érdekes dolgok lehetnek itt a háttérben, mint Bácsfi Diana esetében, akit az emeszpé támogatott- és irányított.
Honfi-fi
2011. augusztus 03. 18:44
Egyébként, sztem sem fenyegetés, amit Balázs csinált. Simán zsarolásnak hívják. ------------------ Kedves Fidesz ! Szeretném bejelenteni, mint Fidesz szavazó, hogy ebben a konkrét ügyben, az a véleményem, hogy nem tetszettek megtenni azokat a lépéseket, amelyek egy ilyen helyzetben elvárhatóak lennének. Ezért én szégyellem magam Önök helyett.
HattoryHanzo
2011. augusztus 03. 18:28
Tényleg, ha nem történt bűncselekmény, akkor a jobbikos figura ellen megáll a "hamis vád", nem? Nehogy már ilyen könnyen megússza, így soha nem értik meg az emberek, hogy ne ugassanak ezekre a talpig becsületes, szimpatikus, jóakaratú és odaadó emberekre. Jó, oké, oda most pont majd nem adó, de akkor is!
picur3ka
2011. augusztus 03. 17:17
Hat, az ugyeszseg ugy dont, ahogy dont. Mondjuk, ha hirtelen haragomban azt talalom mondani valakinek, hogy megollek, vagy miegyeb, nem igen ereznem jogosnak, ha lecsuknanak, vagy barki mast buntetnenek ilyesmiert. A Fidesz helyeben viszont, parton belul valamit eszkozolnek. Elodot megbirsagoltak a 'logni fogtok'-ert, nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!