Autópálya lesz az M70-ből?

2011. augusztus 03. 18:31

Az M70-es autóút teljes autópályává alakítását javasolja a 2x1 sávos autóutak közlekedésbiztonsági helyzetének áttekintésére létrehozott eseti munkacsoport.

2011. augusztus 03. 18:31

 A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerdán közölte: A 2x1 sávos autóutak közlekedésbiztonsági helyzetének áttekintésére megalakult eseti munkacsoport az M70-es autóút teljes autópályává fejlesztését javasolja.

A munkacsoport kezdeményezi az autóút 2x1 sávosról 2x2 sávosra való bővítését, illetve az ahhoz szükséges tervezési folyamatok megkezdését. A munkálatok megkezdéséig javasolnak bizonyos forgalombiztonsági beavatkozásokat is. A szakértők szerint az M70-es adatai - a közelmúlt halálos balesetei ellenére - nem kiemelkedően gyengék. Ennek ellenére a forgalombiztonság javítható és javítandónak tartja a testület.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2011. augusztus 03. 23:42
yo pénzért inter-planetáris* utak építésit vállalom :)) *bolygóközi
Öreg
2011. augusztus 03. 19:50
Helyes ! Sok a pénzünkj, vagy az M-7-est meg bezárják?
josip
2011. augusztus 03. 19:23
Komolyan eddig tartott rájönni arra, ami már évek óta megy a tévében, újságokban, hogy kibaszott szar az út, és kéthetente van legalább egy halálos baleset? Idióta agyatlan csürhe! Párttól és oldaltól függetlenül. Nyomorultak.
Aromó
2011. augusztus 03. 19:19
Esetleg kapásból építhetnénk gyorsvasutat, mellé közvetlen repülőjáratot, esetleg valami még gyorsabbat is az Adria felé. Hadd menjen a hülye magyar nyaralni külföldre. Ja, hogy az elmúlt 50 évben nem sikerült egy kibaszott autópályát építeni az osztrák határtól a Balatonig, hogy a hülye német gyorsabban, általa megszokott módon jöjjön ide, és itt herdálja el a pénzét? Költői kérdés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!