Réthelyi: Nem lesznek személycserék a Nefmiben

2011. július 28. 11:53

A nemzeti erőforrás miniszter szerint nincs kilátásban sem saját, sem államtitkárainak távozása. A politikus a Világgazdaságnak beszélt a rezidenseket érintő problémákról is.

2011. július 28. 11:53

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter a Világgazdaságnak adott interjújában leszögezte: nem tervezi a NEFMI éléről való távozást, és a tárca államtitkárait sem bocsátaná el.

A miniszter elmondta, Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt nem neki, hanem a miniszterelnöknek sikerült lebeszélnie lemondási szándékáról. Réthelyi szót ejtett az egészségügy problémáiról is, a rezidensek követeléseiről azt mondta: „Tudom, gyalázatosan kevés a kezdő orvosok bére, de a többi közalkalmazott fizetése is, és nagy baj, hogy többen elhagyják az országot”. A hamburgeradó pluszbevételeit ugyanakkor elvileg az orvosok fizetésének emelésére költhetik - tette hozzá.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
made
2011. július 28. 14:57
Kedves Miniszter úr! Ha ön megvan elégedve az összes államtitkárával, akkor önnel nagy baj van, vagy nem lát az orránál tovább.A "leggyengébb" államtitkárok az ön minisztériumában vannak.Egyetlen egy sem üti meg a mércét.
marko11
2011. július 28. 14:08
A kultúra területén komoly gondok vannak. Szőcs Géza mit csinál? A ker.tévék viszont zavartalanul onthatják igénytelen borzalmaikat.
nomármost
2011. július 28. 13:27
Nem is Hoffmann Rózsáról van szó a közvéleményben, hanem róla, és Szőcs Gézáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!